Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

但我會覺得.....價錢一定高左好多定了
Good news.  :71:
WA~
終於等到了~~~
E神 發表於 3-10-2011 06:42 PM

Very good news:shiny:
我相信Hot Toys這樣做可以打擊到炒家, 十分支持...
同時玩家又可以買返以前買唔到既野坃...真好...
...
yklamhk 發表於 3-10-2011 06:43 PM

支持ht 定期 番出熱門舊品~~~~:71:
Very good news
speedmarkedmond 發表於 3-10-2011 07:04 PM

你就開心la~~~~~~:66:
正∼不過係咪新頭雕呀:67:∼定番出乍∼
Super duper awesome news:34:
但我會覺得.....價錢一定高左好多定了
maxcyeung 發表於 3-10-2011 18:54

貴極都唔駛"胡千塊" 呱?? :68:
睇來HT今次推出ler隻新ker mark I背後ker原因可能係要來引誘大家追返隻Iron Monger Limited Edition.
大家嘗試諗諗下, 如果大家訂jor隻新ker mark I到時kor心又會唔會諗不如再來多隻Iron Monger咁就Perfect ker一對la!
大家再...嘗試諗諗下ler只新ker mark I點解早唔出遲唔出遍遍要大家唔入Iron Monger先之
(個人心聲, 不喜勿插.) Thank.
YEAH~~~HT 好野~等左咁耐終於返出啦:love:
希望可以跟多D野啦~more accessories!
不如再出埋mk3完美版啦
之前果兩隻個身型好肉酸 :34:
can't wait to see the pictures
頭像被屏蔽
如果番出 T2 800 就好了
如果有鐵甲威龍新版就好啦