Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 - 特搜戰隊

謎之限定dx飛翼合體..借網上圖片一用
老文 發表於 16-9-2011 14:02

嘩:66:

是否當年港版抽獎 set 呢?
特搜戰隊比較中意睇茉莉花同小梅,都幾中意番伴嘅性格.機械人設定都唔錯架,期待超合金.
山吹老師 發表於 16-9-2011 16:01

真的很期待 SRC,被他的開槍 POSE 吸引了
回復  bbf1125

係hk人擁有的,好似話要3叉幾..
老文 發表於 16-9-2011 16:43

特別版黎講又唔算好貴
回復 106# benbenben4213

唔似係...港版限定好似得銀版dx特搜合體,同埋金色電鍍大基地:77:
回復 101# benbenben4213

師乜鬼兄呀:77:..大家真心交流吓就開心..好多消息都係大家互相補完..無話邊個至強既,咁先玩得長久....:64:
又想講吓..其實好多元老級大大應該現身係呢d post道支持吓其他大大或提供補完資料....你地既支持其實好重要(好過淨係比精同高亮)..而玩具分享唔止玩具本身.背後歷史同花邊消息其實好多人想知....

老人家又講得太多了:67:

哎呀, 大懵左添, 明明魔法冇大合體都 ignore 左 :66:

唔該賓大 :35:
Robot 日本黑版金 正好多
Candy Toys 版 就勝在articulation!
美版偷工減料.(真劍王是大失望...只買USA battlizer)
大大咪誇獎小弟啦, 我會臉紅架      

乜野中文造詣就唔敢當啦, 前人用開嘅成語用 ...
garykctse 發表於 16-9-2011 06:48 PM

我很欣賞仲有人用傳統中文架~
尤其係依個開口埋口"CHOK","喪","潮"的時代....
終於被毒死 (入左Time Robot DX) :51:

(雖然已經有海賊同魔法食玩) :43:
我很欣賞仲有人用傳統中文架~
尤其係依個開口埋口"CHOK","喪","潮"的時代....
隨感一亡魂 發表於 17/9/2011 00:20

語言係會改變嘅, 尤其係而家處身係一日多變嘅時代 :(

我地可以做嘅, 就係保育過去, 珍惜現在, 令未來變得更好! (死啦, 好似真係中左未來戰隊毒, 連主角嘅想法都......) :time:
語言係會改變嘅, 尤其係而家處身係一日多變嘅時代  

我地可以做嘅, 就係保育過 ...
garykctse 發表於 17-9-2011 12:35 AM

咁我又無諗到咁大,我淨係唔鍾意用所謂潮語,亦唔鍾意聽/睇到其他人用所謂潮語,
That's all~
咁我又無諗到咁大,我淨係唔鍾意用所謂潮語,亦唔鍾意聽/睇到其他人用所謂潮語,
That's all~
隨感一亡魂 發表於 17/9/2011 00:47

咁我又好少講, 個人老餅掛 :66:
終於被毒死 (入左Time Robot DX)

(雖然已經有海賊同魔法食玩)
garykctse 發表於 17-9-2011 00:24

恭喜哂,有無入埋人仔SET(強烈推介)

因有左佢,很有神勇飛鷹俠 FEEL(不過師兄係80 後,唔知你識唔識飛鷹俠:80:)
Robot 日本黑版金 正好多
Candy Toys 版 就勝在articulation!
美版偷工減料.(真劍王是大失望...只買USA b ...
sixshotz 發表於 16-9-2011 22:48

黑金版真係正,現時小弟怨念為轟轟黑金版:63: