Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 - 特搜戰隊

回復  garykctse

呢個叫"及川奈央"...從良前是拍av的..唔係"長澤奈央"
老文 發表於 18/9/2011 21:46

乜咁攪呀, 幾乎破壞哂小弟對 *長澤* 奈央姐姐嘅形象添 :DD
OH,JIZZMAN,JIZZMAN
benbenben4213 發表於 18/9/2011 21:36

jizzman?????? :? :? :?
奈央姐姐。

BENBEN~說好的閒聊戰隊貼圖帖呢?
catcat 發表於 18-9-2011 12:46

真係試下先,唔知會唔會被禁呢
乜咁攪呀, 幾乎破壞哂小弟對 *長澤* 奈央姐姐嘅形象添
garykctse 發表於 18-9-2011 21:48

garyctse 原來是正經人家黎:67: ,失敬失敬

你未問 jizzman 係咩既

原曲係"oh, gatchman, gatchman"

而 jizz.........,你地自己睇嘞

http://www.youtube.com/watch?v=qlPnzemikPg

jizz,應該係美國俗語
小弟在 ACG 區開左「戰隊女戰士寫真大全」

請各位師兄有興趣就到來參觀一下啦

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;extra=#pid5573856
好毒呀///:31:好毒呀///:31:好毒呀///:31:好毒呀///:31:好毒呀///:31:好毒呀///:31:好毒呀///:31: