Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 - 特搜戰隊

回復 3# benbenben4213

賓賓!!:50:

特搜戰隊!你真係出得好啱時候!!!!:70:

哩套我本來一隻都無,近排近得你多,開始想玩番d戰隊,
第一套諗起既,就係特搜!!!
:* :* :*

我就係聽晚會交收隻 “特搜飛翼”!
宜家就諗緊買唔買套反斗城boxset好。。。。
Yes!  And I look forward to add marks for it.
Douglas.M.Saint 發表於 14-9-2011 10:26 PM

呢個post,我睇完有d眼濕濕!:$

德哥,你add得啦!除左良心分享加個mark之外,不防加埋精啦!:64:
好...好...好...詳盡呀!:@

呢個唔係玩具post,係特搜百科至真!

比精華更精華。:$
精佢!精佢!精佢!!!:43:
回復  benbenben4213

賓賓!!

特搜戰隊!你真係出得好啱時候!!!!

哩套我本 ...
sundaydriver 發表於 14-9-2011 23:59

買埋佢啦,一盒裡面已經有特搜合體同鐵馬,唔駛週圍搵咁辛苦

不過想齊 LINE 要有心理準備,因四驅車及基地已是炒價了
Support ben 兄!
BlackAce 發表於 14-9-2011 23:46
好詳盡支持有心機嘅post
mokfung1985 發表於 14-9-2011 23:36
精佢!精佢!精佢!!!
sundaydriver 發表於 15-9-2011 00:19
好...好...好...詳盡呀!

呢個唔係玩具post,係特搜百科至真!

比精華更精華。
catcat 發表於 15-9-2011 00:14
呢個post,我睇完有d眼濕濕!

德哥,你add得啦!除左良心分享加個mark之外,不防加埋精啦!:64 ...
常威 發表於 15-9-2011 00:14

多謝各位大佬支持,俾面:64:

其實出 POST 不求什麼,只是想將小弟對戰隊的熱愛傳揚開去,真心希望多些人認識戰隊,不要再將之視為只是兒童劇看待就好了
諗起就好笑
"喂 谷d奶"
fire526438 發表於 14-9-2011 23:38

師兄,你好

請問此各句出處?
十卜BEN兄
你淨係影依到既相同上傳都要花唔小時間呢
kit0829 發表於 14-9-2011 23:40

真係花左唔少時間

相是在 8 月尾放大假時影,內文連資料搜集約用了兩個工作天

所以真係有 D 倦

不過,只要能將戰隊魂傳揚開去,用十幾個鐘很化算
edit in S's 精華
Can tell me U used how long to make it
photos
pose
transform
details .....................

if I do it , I think I need to use one year

heart post !! :$
特搜真係好正~
特別係合體機械人, 架駛特搜耿鐵馬出場, 超型~
36韜 發表於 14-9-2011 23:47

機械以警車作藍本,再加上電單車

一出場就已經型到殺死人 LU
嗚啊...實在係不得之了呀...好勁呀...無得頂呀......:63:
嘩!Benben 你個post 勁堅正!唔係講笑,以我黎講,你係TD裡絕對熱血嘅戰隊一級fans!
想八一下,哩個post你攪咗幾耐呀?總之睇到我都熱埋,而last果隻美型figure好正!如果你到時入記得出野喎!supportx1000000000!
好似好好玩咁wor:shiny:
多謝ben兄詳盡既介紹:77:
:43:路過十卜下先, 此POST不能俾我兒子看見:66:
Good~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

十卜:71: