Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011 戰隊 海賊戰隊 豪快者 開心討論區 (2月19日最後一話)

海賊 vs 刑事…
真係好睇架!:$感動到呢…
打鬥設計得又正,
又好笑…

請問…特命有無咁型呀?小弟未睇特命…唔知道劇中有無咁型…
係度客串時,d動作就好帥啦。

不過佢地既對手…我就唔信KO唔到佢地啦…不過擺到明留手啦,哈哈~

好精彩既劇場版~

戰隊 vs 拉打…究竟又攪成點呢?差唔多關decade事既片…都被呢件路人破壞哂…
九成都好爛…
海賊就一直都有水準…

好緊張呀!會拍套咩野出黎呢?:78:
海賊 vs 刑事…
真係好睇架!感動到呢…
打鬥設計得又正,
又好笑…

請問…特命有無咁型呀?小弟未 ...
原罪 發表於 27-3-2012 01:28 AM

特命個PART, 隻馬騮好正, 笑死我......
回復 632# sckoko

對付馬騮最好方法
果然係生果
海賊 vs 刑事…
真係好睇架!感動到呢…
打鬥設計得又正,
又好笑…

請問…特命有無咁型呀?小弟未 ...
原罪 發表於 27-3-2012 01:28 AM

之前RIDER40周年套電影最後D RIDER都係為出而出,呢套電影都係預睇晒咁多人算唔好咁大期望:(
真係超正, 最搞笑都係佢地問, 做咩兩個戰隊前輩同卡邦一個餅印....點分得出黎...

stonekeung01 發表於 29-3-2012 12:15 AM

嘩!拉打匙呀!:shiny:
死勒…係咪要新版海賊手機先對應?
嘩!拉打匙呀!
死勒…係咪要新版海賊手機先對應?
原罪 發表於 29-3-2012 12:29 AM

唔係丫~~
舊版 海賊手機有O's 聲~~ :handshake:

回復 635# rayng0812
真係超正, 最搞笑都係佢地問, 做咩兩個戰隊前輩同卡邦一個餅印....點分得出黎... :34:
一人做三角
ネット版 仮面ライダー×スーパー戦隊 スーパーヒーロー大変 15秒告知

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TZBpgnv055I
动漫超级战队变身合集【清晰版】_原画
http://www.tudou.com/programs/view/_AYe_D_PdsU/
ネット版 仮面ライダー×スーパー戦隊 スーパーヒーロー大変 30秒告知

http://www.youtube.com/watch?NR= ... n&v=08cbf2XFQsA
最終波士有啲邪版超時空要塞戰艦feel!!!