Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[活動展覽] 影片: 炒家技安係動漫hottoys前 高調承應請人排隊, 被數百人喝倒彩

係唔係呢個, 佢話幾十箱都係自己用WOR, 話自己朋友多... 夠膽炒唔夠膽認..
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 07:54 PM

此乃佢在老虎拍賣內〝關於我〞的內容:p

交收時間 :星期一至星期日 12:30-1:50 尖沙咀mtr 交收 6:00-7:00尖沙咀至油麻地mtr交收 7:10-9:00油麻地現x點交收
**中環至銅鑼灣mtr要就一就時間 ~~~請注意~因太多人bid左唔回應,3分以下者不能投標,成功競投者3天內聯絡7天內完成交收,否則重拍及負評,謝謝!!~

頭像被屏蔽
其實想買的朋友下次可以同D排緊隊既賓賓講,胡show仔俾幾多$佢,你再加多兩舊,叫佢幫你排
因為我好鍾意隻batman, 但又唔係VIP,所以唯有高追....... 我敗了!
我問過入境處既朋友, 佢話今請d賓賓係犯法, 但就要證明到d賓賓係受僱於人(當然d賓賓會死口唔認) or 當d賓賓 ...
nickhiu 發表於 30-7-2011 02:53 AM

大大,唔好唔記得香港仲有好多拎左香港身份證合法既小數族裔,如果係搵地黎排,你都吹佢唔漲
[/td][/tr]
[/table]  

[/table]
ivancheck 發表於 30-7-2011 12:54 PM

佢個種人最驚比人劣評
咪話我多咀,嘈都冇用, 買唔到, 係自己付出得不夠多, 又或是付出得不夠精明, 更甚者, 你大可以不以這玩意為目標...
所謂殺人生意有人幹, 賠本生意無人做, 技安碰釘了, 就自然會收手啦...
至於ht唔做野,同iphone / wii咪一樣道理...初初就係威係勢, 到到有更好的出現時,
大家又會轉向了, 佢自己都係蝕入肉... 放長雙眼, 睇下eb等其他廠做野,唔係更好咩?
(我從來都冇玩呢類figure)

:45: :45: :45:

呢類人....正XX
咪話我多咀,嘈都冇用, 買唔到, 係自己付出得不夠多, 又或是付出得不夠精明, 更甚者, 你大可以不以這玩意為目 ...
xerasic 發表於 30-7-2011 02:39 PM

你有冇攪錯,比人打尖打到排100變700,冇付出,付出得不夠多?我真係想用粗口X你.........
呢類人....正XX
Macross長谷有洋 發表於 30-7-2011 02:58 PM

好型,可以用黎做頭像,正!!
不過玩家又係唔爭氣, yahoo全部都有人bid緊...~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我有錢都唔買炒價。。。。
我有錢都唔買炒價。。。。
mtrick 發表於 30-7-2011 04:00 AM

x 2

:71::71::71: