Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[活動展覽] 影片: 炒家技安係動漫hottoys前 高調承應請人排隊, 被數百人喝倒彩

呢個胡so佬叫「呀仔」
已經炒玩具多年09已經係動漫節搵人排ht
仲會用優先入場(職員証)提早入場
當年無限制要優先賣比排隊既人

佢衣加冇自己店,不過有多個地散貨
包括虎虎,雞旺
其中雞旺b1最入面2間格仔店同佢關係也好密切
其實勸買唔到D ching唔去幫襯呢班咁過份炒家都係好難,
始終心頭好, 好難忍...

但請大家諗深一層, 你地 ...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 01:25 PM

説得好!!!
同意!!!
打擊炒家
:53:
回復 15# dogjumpjump

就算真係全香港冇人同佢買,但佢一上EBAY,咪又係出到貨.........
你唔幫襯佢地,個心咪順服lor....:38:
吖, 如果Sideshow公佈接受全世界訂單, 兼Free Shipping
唔知有無影響呢??

可能好多師兄遺忘左, 新手就直頭唔知
早兩年隻會場T-600, 之後HT咪出多一款Rubber Skin ...
叻唔切,邊有人蠢到對住電視台訪問都親自承認聘請非法勞工?

打去勞工處舉報啦,話比勞工處知佢嘅店鋪地址,有哂相片同新聞片段,無得抵賴啦!
上電視重笑笑口咁- -
yahoo id 係乜? 想"幫襯"下~~
頭像被屏蔽
冇人高追根本炒家做唔到野
但咩價都有人追, 驚死冇得玩先個班先係罪魁禍首
我乜都想HT出ver 2, 3....etc
見到班麻目高追賴野真係心都涼
班賓賓唔使返工?,定係過期居留?找人做下嘢!!!
下年强烈要求,派有三粒星先,有多才給其他人!
頭像被屏蔽
冇錯,而家除左Hk市場,外國市場都好勁,有時外國除時可比HK賣貴一倍,
回復 18# neo.L
呢個係技安嗎?  新來咗果個又係叮噹朋友.

佢地知唔知乜嘢係 ironman

...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 12:59 PM

唉,,,,冇計..................:80:
嘩﹐我以為去左領事館添。