Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[活動展覽] 影片: 炒家技安係動漫hottoys前 高調承應請人排隊, 被數百人喝倒彩

睇見d賓賓排隊就火, 一睇就知咩事!!!
唔係憎佢地, 而係背後操控果班hihi
冇錯,而家除左Hk市場,外國市場都好勁,有時外國除時可比HK賣貴一倍,
回復  neo.L
gunbaron 發表於 29-7-2011 02:20 PM

梗係啦,外國人又黎唔到買,但又想要,佢地都唔介意俾多d錢,坐係屋企等收貨既,
所以係唔會禁得到炒家掃貨,見好多大大話唔買,跟本對佢地冇影響,
依家再加上內地同胞都岩,外面市場仲大,駛鬼理我地班香港人咩
頭像被屏蔽
我有幫襯過佢,係咪真係可以公開得?
神話魔人 發表於 29-7-2011 02:31 PM

同佢買過咩ar? 公開等大家唔好買責下d貨ma~(雖然佢可第2度放)
其實勸買唔到D ching唔去幫襯呢班咁過份炒家都係好難,
始終心頭好, 好難忍...

但請大家諗深一層, 你地 ...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 13:25

俾個like你, 真係要少一件, 助人自助, 唔係貴與平既問題, 惡性循環, 由呢一刻停止!
都係果句啦,要買就好似排頭位用$1買到24k星矢果位朋友咁,早9日去排囉,
要買心頭好就唔懶得,你排到咁頭正路都唔會點俾人攝到啦掛,
又想係屋企食飽飯嘆夠冷氣先懶懶行出黎排果d,唔該早d反歸啦,
所以我最多唔買,我自問冇本事好似人地咁排9日咁耐...
回復 16# eagooz369
另一個笠帽大大聲講南亞裔個位,好似係ins賣老變果間喎 ?
見到D賓賓,覺得好好似唔知身處左係咩地方,唔知點解,真係睇到有D火,雖然知佢地係人請...問題係...嘜請賓賓係合法架?
我在無記電視見到另一個請人排隊的炒家, 他在ins占 一樓有鋪, 他在yahoo 有 a/c , the a/c is dick****9588, 請小心各位
我在無記電視見到另一個請人排隊的炒家, 他在ins占 一樓有鋪, 他在yahoo 有 a/c , the a/c is dick****9588 ...
cp12345 發表於 29-7-2011 07:32 PM

係la~~~暗示開名la:unhappy:

忍唔到手炒入冇辦法~ 諗深一層唔好幫佢地買貨~ 人人忍一次二次~

我就唔信佢咁大資金可以食曬D貨:*

唔好再俾錢佢地賺la~ 一齊對抗無良奸商la
好多人問左, 不過都要再問, 因為無人討論
之前見電視廣告賓賓落花店執下手尾僱主都比海關拉左去,
呢條粉皮咁樣請人都無事 ?
賓賓o係香港除左做家庭傭人仲可以做其他野架?
我有個提議,下年不如大家請返d賓賓去排,買完然後按返發售價賣返出去,做
個有良心玩家,至於請賓賓果d錢,對於想打擊炒家既人果些少應該冇所謂,
起碼做左件有意義既事先啦
頭像被屏蔽
我在無記電視見到另一個請人排隊的炒家, 他在ins占 一樓有鋪, 他在yahoo 有 a/c , the a/c is dick****9588 ...
cp12345 發表於 29-7-2011 07:32 PM

我都在電視看到,佢話買甘多全部收藏用,因為多朋友,您地信唔信?哈哈
如果HT可以再版出,班炒家 Bo...street 哈哈:45: