Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[活動展覽] 影片: 炒家技安係動漫hottoys前 高調承應請人排隊, 被數百人喝倒彩

其實勸買唔到D ching唔去幫襯呢班咁過份炒家都係好難,
始終心頭好, 好難忍...

但請大家諗深一層, 你地 ...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 01:25 PM

100% AGREE! Stop being silly and let those people earn easy money.
We will sruvive without these limited figures. Once again, I hope any brothers seriously consider if you are really need to buy them?
回復  peoplehen

我都想,公開佢 id,每日幫佢高追.......
ttkai322 發表於 29-7-2011 02:17 PM

我有幫襯過佢,係咪真係可以公開得?
呢個胡so佬叫「呀仔」
已經炒玩具多年09已經係動漫節搵人排ht
仲會用優先入場(職員証)提早入場
當年無 ...
eagooz369 發表於 29-7-2011 01:33 PM

yes佢有個倉係大角咀
其實勸買唔到D ching唔去幫襯呢班咁過份炒家都係好難,
始終心頭好, 好難忍...
但請大家諗深一層, 你地 ...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 01:25 PM

正是。

用唔倒正價入,俾人炒起左,就唔買。
吖, 如果Sideshow公佈接受全世界訂單, 兼Free Shipping
唔知有無影響呢??

可能好多師兄遺忘左,  ...
558558 發表於 29-7-2011 02:04 PM

唔係HT斷左大家經SS海外訂購條路﹐迫祖國同HK買家/炒家一鑊過要係會場決一生死﹐炒風點會唔熱。
賣舊玩具鋪頭咪又係另一種妙家.....唔通佢地用番當年定價賣比你! Supply小  demand大
...價自然高!!
頭像被屏蔽
嘩,好靚仔呀!:72:
我估"炒家"今次個市場不是在香港, 因為第一批好多VIP都買左, 跟著來緊HT又有其它野出
艾未未........????:50:
我都想知佢yahoo id.
同咩佢今樣請d賓賓有無犯法!?
認住佢個嘜頭打死都唔幫襯:53:
HT 香港係算平,齊,快
世界都有市場, 今日都會展見班日本人買十幾二十袋。
外國鬼仔見啲figure 就crazy
唔好有份高追, 助長炒風, 到頭來受害係我地一班玩家:no:
頭像被屏蔽