Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

回復 489# gulu7
多謝先XP
不如你地下一年自己組織二百人的自衛隊, 一有人打尖就立即去叫走
gekigoke 發表於 30-7-2011 10:25 AM

同意!起碼100人、自己組團、封住條路...

D警察、PTU、殺Q全部都唔会理、話知你比人打尖。

0羊賓賓、金毛、社團、個個都係人多蝦人小。実在太過分!:53:
回復 490# 044044a06
好多Ching話27~28去、本身我諗住24~25、又驚太早、事實證明我知錯鳥www
今日用輕鬆嘅心情入去睇動漫,出來時心情並不太輕鬆。

本身自己無諗住今日特意要買d咩,只係想睇下 ...
catcat 發表於 30-7-2011 01:59 AM

D賓賓係HotToys面前交貨HT見到都唔理啦、其實見到一乍賓賓排果下我笑鳥、好似去左維園咁、早知我都叫我工人去同佢地交流下啦www
回復 492# tensianwoo
早知我都叫我工人去同佢地交流下啦www
回復 495# gekigoke
人地call一call夜晚幾部部房車停係對面、一乍壯漢三合X等緊同我地交流www
hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110730&sec_id=4104&subsec_id=12731&art_i ...
cchssl 發表於 30-7-2011 11:04 AM

睇完超愤怒
If I was Howard Chan, after seeing your post, I will give you a free set of  the limited f ...
Macross長谷有洋 發表於 30-7-2011 10:59 AM

CEO  有良心點會發達.......點買豪宅......:66:
hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110730&sec_id=4104&subsec_id=12731&art_i ...
cchssl 發表於 30-7-2011 11:04 AM

路飛先生...我26排7X、27號已經飛出咀咀zone了wwwww
回復  gekigoke
人地call一call夜晚幾部部房車停係對面、一乍壯漢三合X等緊同我地交流www
由美 發表於 30-7-2011 11:26 AM

到時D警察, 唔理都唔得啦
利潤豐厚
聘 148人排隊 即售出 118套

排隊黨其實由四、五名炒家「幕後操控」,包括旺角玩具舖老闆、網 ...
cchssl 發表於 30-7-2011 11:09 AM

其實邊D人、D樣都見慣見熟、熟到爛啦
回復  E神
警察話「我地等收工架乍、我地都係打分工姐」
由美 發表於 30-7-2011 11:08 AM

擺明有人打尖,個police 咁講,係未可以投訴佢??????
擺明有人打尖,個police 咁講,係未可以投訴佢??????
E神 發表於 30-7-2011 12:39 PM

冇鬼用:*
d警察唔肯逼得太緊:53:
同我地講呢d只算係雜項
唔係刑事
嚴格離講係唔關佢地事喎:ice:
結果我地班玩家只係可以期待係第二朝入會場同ht溝通
試下會唔會放返d賣唔出既貨俾601-XXX既人(因為數過頭600唔係人人都買ht)
最後我因為要返工所以唔太清楚後來有冇做到嘢
白白排咗幾日然後失落而回:die:
出年如果又中咗d限定品
排隊個陣一定諗計做底打尖既XX:angry:
冇鬼用
d警察唔肯逼得太緊
同我地講呢d只算係雜項
唔係刑事
嚴格離講係唔關佢地事喎
結 ...
CTh 發表於 30-7-2011 01:20 PM

嘩,,原來香港打尖係冇所謂ga???
咁下年td大大,一起約埋去, 見到 叮噹/賓賓,就打佢地尖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:
生果報寫HT員工睇住炒家交收,同公司報告情況....