Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

DX07我中哂呀
toms110 發表於 28-7-2011 12:25 AM

star wars 我只會中darth maul, darth vader& boba fett

我26號中午到去到明明排7X到、訓足48小時寸歩不離、結果依家直頭飛出6XX都似

前面班社/圑/馬/直頭兇到埋我面前叫我唔使諗、話D貨食硬

大老我一個女仔都企硬唔讓、前面班Ching一行數十人俾班人兇多2兇讓哂仲人都走埋

仲有人想講數、想加入幇排齊收錢!!

依家在噴水池玻璃入ロ打前果條隊除左幾個玩家夾係中間、九成九都係炒到痴左既炒家、有師兄仲想去要小心D ((BTW我仲會排落去
頭像被屏蔽

回復 396# dogjumpjump
有同實Q同後面D人報到、我係欄左膠帶的第一個、基本上我後面十零個都係玩家、亙相照應一下、很大機會冇、不過都訓左2日街、唔差在多一日
加油,
但樓主你自己都小心些, 唔值得為咗件玩具而搵命博+
回復  dogjumpjump
有同實Q同後面D人報到、我係欄左膠帶的第一個、基本上我後面十零個都係玩家、亙相照應 ...
由美 發表於 28-7-2011 11:38 AM

小心身體,有咩唔舒服就唔好死忍,身體要緊
真係正如火水哥話齋:保護費就俾領匯收曬、老翻就俾 BT 打瓜、放數就通街安信兄弟,家陣 d 社團連呢 d 細蟻野都做埋? 我真係好難想像個社團入面收埋百幾盒 HT,D 人上到去見到會點諗?
回復 398# jonathan52982
只係想稍微再堅持一下、有就有、冇就冇、我都叫自已排過訓過街對得住自已
回復 400# hk小文
我都呆左一呆、仲到到咁都關事==(其實佢地係保D炒家
我26號中午到去到明明排7X到、訓足48小時寸歩不離、結果依家直頭飛出6XX都似

前面班社/圑/馬 ...
由美 發表於 28-7-2011 11:18 AM

D C hing 真係無鬼用, 支持由美妹妹
回復 403# gekigoke
多謝師兄
如果買呢600隻都係炒家, 一陣個市場太多貨放出來, 個價一定跌

其實好想知你點去廁所.. 一走開比人霸 ...
dogjumpjump 發表於 28-7-2011 11:30 AM

如果係香港, 好大機會無人接貨, 大陸就唔肯定
回復 399# O暈
多謝師兄關心
頭像被屏蔽
回復  由美

咁真係要比心機, 仲有一日..
你地要互相照應呀, 太多炒家排隊黨, 真係隨時開p..
dogjumpjump 發表於 28-7-2011 11:56 AM

今年重恐怖過上年