Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

回復  jonathan52982
只係想稍微再堅持一下、有就有、冇就冇、我都叫自已排過訓過街對得住自已
由美 發表於 28-7-2011 11:49 AM

加油! 但小心人身安全,有乜事要報警呀。
其實一班friends排吓隊買心頭好都會係一段難得嘅回憶。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
E+都亂成咁,HT聽日比人罰硬$14,000都得啦:o
我細佬話, 派唔到佢, 因為d賓賓同d 香港人一大堆湧上去.....
真係好離譜, 真係強烈抗議ht來年唔好再搞埋尼 ...
maxcyeung 發表於 28-7-2011 03:49 PM

派唔到 ?? so terrible..... at bridge wor.....should be within 600..........
有ching post咗 26號實況.. 今日28... 一定勁過呢個場面
dogjumpjump 發表於 28-7-2011 04:16 PM

佢竟然將段片classify 做 comedy!!
派唔到 ?? so terrible..... at bridge wor.....should be within 600..........
dreye2k 發表於 28-7-2011 04:28 PM

我細佬係橋上面呀,
所以同你應該養唔多,
鬼咩,賓賓打尖得太離譜喇
E+都亂成咁,HT聽日比人罰硬$14,000都得啦
O暈 發表於 28-7-2011 04:25 PM

點止 HKD14,000, 扣完之後要o係 30 min 內補回 HKD14,000 按金俾大會, 重點係扣完可以再扣......
頭像被屏蔽
露天排隊嘅師兄保重,今晚會落大雨。
e + 話南亞 同 賓賓都 各有 百幾 (各百5左右) ,+ 埋普通市民 應 有 200人 ,
不過樓梯口仲有 "時拾時百" 估惑子. .. . . . .d 班人好大可能 影響 後面所有 師兄 ,
希望 警員門 搞埋佢 la ~ !
露天排隊嘅師兄保重,今晚會落大雨。
00001 發表於 28-7-2011 04:35 PM

我果頭落緊啦,個天仲好黑
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽