Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

頭像被屏蔽
上年好似.Ironman比人整爛咗. 今年可能要加防彈玻璃箱
dogjumpjump 發表於 28-7-2011 07:34 PM

防彈無用,因為D人係會成個箱推跌佢:p
防彈無用,因為D人係會成個箱推跌佢
timothy276217 發表於 28-7-2011 07:38 PM

最終變暴動~最終防暴實Q出黎封場:58:
最終變暴動~最終防暴實Q出黎封場
逆天原罪 發表於 28-7-2011 08:02 PM

HT比會展blacklist,大家以後唔洗排隊買限定,皆大歡喜:)
HT比會展blacklist,大家以後唔洗排隊買限定,皆大歡喜
timothy276217 發表於 28-7-2011 08:15 PM

咁有新聞價值,下年同黃玉郎企中間!!
頭像被屏蔽

各位如果想要買, 方法只有一個 : 用錢同排隊黨買"抵錫卡" :31:

除笨有精.......:42:
有場景?? 正呀

天價蝙蝠車就咁就炒爆咗... 呢個場景真係好落本...
dogjumpjump 發表於 29-7-2011 12:00 AM

說好的10周年展覽
我住港島,冇落過雨,我估灣仔都冇雨.....
訓足四日街一盒Hot Toys都買唔到、被炒家玩哂...
警察PTU都係廢既、個個企​住等收工...
本身排7X、碌都碌到入去、結果好諷剌、我係第601個啱啱「第一個冇得買既Lucky☆star」
有個炒家八婆一句理直氣壯「我仲有18個人黎、留左位」
只能說「Toys for Joy」只有有心既人先可以理解、而且要付出好大代價。
BTW下年見、我一定會再訓街/
回復 481# 由美

真係好佩服你!!!岩岩601真係好吾抵
唉, 上年又係咁今年仲更加嚴重, 出年應該仲勁=/.....
公開發售....吾係VIP想買既玩家根本冇咩機會買到...除非早一,兩星期排...買玩具玩jec....而家要咁辛苦, 好想侯生玩具展完左, 出notice話可以訂,跣炒家一鑊
本身排7X、 ...
由美 發表於 29-7-2011 09:25 PM

我竟然笑咗,我真係唔係人:49:
我竟然笑咗,我真係唔係人
timothy276217 發表於 29-7-2011 10:00 PM

唔緊要、我自已都笑左

所以你仲算係人w
本身排7X、 ...
由美 發表於 29-7-2011 09:25 PM

的police 黠講???
回復 481# 由美

Cheer Up, Buddy, It just a toy, not a daily need. You alreday gave and did your best on your effort.Just the things is gone by 'Out Law' Some time I am thinking is the HT 'Playing' us. Don't even appreciate the customers.