Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

咩社???

報警啦 ... ...
558558 發表於 27-7-2011 01:29 PM

當年排隊拎籌(買樓)再抄籌果D  咩社都被警察拉啦!
你吳信?我笑左,我家下響現場上面大大講既千真萬確
kcl2006a 發表於 27-7-2011 01:26 PM

我都已經睇左300-400人左右
520就一定冇 你話有冇人會1變10就唔知
學友社同管弦樂團都來排?:?不過其實非苦隊已經到場,響對面大廈部署好,如果有人打尖生事,狙擊手會開槍制止:blame:
頭像被屏蔽
有d人走左姐.....遲下至少多一百個
kcl2006a 發表於 27-7-2011 01:52 PM

咁計埋 最多4XX人 如果真係玩 今日去都還好
回復 336# kcl2006a

d人輪班,呢兩日一定唔會齊人,預前面每四個人最後會生一個人出嚟都唔保守
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實現在去都仲可以
如果明天先去 就祝大家好運
排得咁辛苦,到頭來可能買唔到得啖氣...

上年有師兄排兩日都空手出嚟呀....

諗諗遲d sideshow如果有得訂,揾邊個美國親友代收好過啦。
我尋日有FD去左排話二百幾人可能有D走左!!!!當一半輪班都以經差唔多500人............同我見FACE寫1180一隻咁係1380定1180一隻???
咁又係既 琴日明明得4X人排緊 你都可以話有400人 唔知邊個吹緊水
我等陣都去睇下今日有幾多人先
昨天 ...
vincentlam 發表於 27-7-2011 12:52

個個係我貼既,d大大問我有無現場圖可以post,我就即刻揸架車去影相,大大你淨係識話人吹水,圖呢?
個個係我貼既,d大大問我有無現場圖可以post,我就即刻揸架車去影相,大大你淨係識話人吹水 ...
布魯士 發表於 27-7-2011 03:13 PM

圖我就冇 我只不過係睇到
但我只知排頭果D人 一定唔係你POST果張相D人
我好想睇下現場有幾小人呀,有無大大可以post:63: