Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

你地令我好想快d拎隻game同買ps3.................
好想玩啊~~~~
J子 發表於 26-11-2011 11:21 AM

你果隻 下星期 到 ????
不過 一到下星期 可能已轉 玩 gundam vs :36:
用 L1 閃
Vince 發表於 26-11-2011 11:37 AM

TIMIMG唔岩就即時BYEBYE:66:
玩完真係明白晒青銅跟黃金既分別:66:
TIMIMG唔岩就即時BYEBYE
玩完真係明白晒青銅跟黃金既分別
ricky0706 發表於 26-11-2011 11:41 AM

對 牙 ~~~~~~~~~~~
話時話 ... 知唔知 大艾 <= 果章 係邊 ???? 點解我好似唔多覺眼有 既 thx :67:
對 牙 ~~~~~~~~~~~
話時話 ... 知唔知 大艾
Vince 發表於 26-11-2011 11:46 AM

尋晚爆完就訓左我都無留意添....不過好似唔係MISSION 度:78:
只要你識 發揮 第 7 感 就可以 打爆 ....
琴晚 已經 凸破 12 宮 (normal)
今晚睇下 玩 mission 定 爆  ...
Vince 發表於 26-11-2011 10:18 AM

我睇左Game weekly,同埋你地講得咁開心,再睇埋Youtube第一關白羊,我估計我都應該玩得掂。

豪華版平左一舊,睇下今晚有無機會落信和睇睇先。
我睇左Game weekly,同埋你地講得咁開心,再睇埋Youtube第一關白羊,我估計我都應該玩得掂。

豪華版 ...
mushroom 發表於 26-11-2011 12:57 PM

第一關白羊係咪指阿穆教打交:66:
唔使心急~~打完story mode先係隻game既開始
不過話說隻game個ending好失敗....SAINT SAIYA
ricky0706 發表於 26-11-2011 11:34 AM

咁個故事ENDING真係星矢嘛.......:(:(
你果隻 下星期 到 ????
不過 一到下星期 可能已轉 玩 gundam vs
Vince 發表於 26-11-2011 11:39 AM

係啊, 因為係日版....:64:
咁個故事ENDING真係星矢嘛.......
J子 發表於 26-11-2011 01:41 PM

但唔係SAIYA呀嘛~~~~~~~~~~~~
第一關白羊係咪指阿穆教打交
ricky0706 發表於 26-11-2011 01:11 PM

係呀,我見同PS2版都似,我估我都應付到。
第一關白羊係咪指阿穆教打交
ricky0706 發表於 26-11-2011 01:11 PM

我係 野野 對住 木先生 出 拳的 ... 可以打到佢飛出街 .... :*
但唔係SAIYA呀嘛~~~~~~~~~~~~
ricky0706 發表於 26-11-2011 01:47 PM

gameweekly都有講,聖鬥士撒亞人嘛。
我係 野野 對住 木先生 出 拳的 ... 可以打到佢飛出街 ....
Vince 發表於 26-11-2011 01:54 PM

我俾佢擋晒:26:
係呀,我見同PS2版都似,我估我都應付到。
mushroom 發表於 26-11-2011 01:53 PM

呢隻GAME既難度唔係取決於聖衣...係玩家既小宇宙:*
呢隻GAME既難度唔係取決於聖衣...係玩家既小宇宙
ricky0706 發表於 26-11-2011 02:02 PM

咁我伯我唔夠