Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

其實 ... 你用部 高清 電視 黎玩 ps2 ... 係 虐待自己 對眼... 你玩過 ps3 同 xbox 再睇返 ps2 你會接受唔 ...
Vince 發表於 24-11-2011 04:14 PM

新個隻..need for speed d 人話勁雷wor ~~ :58:
如果PS2->AMP(UPSCALING)->TV 咁都應該唔會太差既...
最可惜係PS3玩唔到PS2 GAME, PSN又唔出....有D P ...
ricky0706 發表於 24-11-2011 05:04 PM

我部玩到 PS2 game ....因為係老ver. :x
飛黎飛去
滴滴仔 發表於 24-11-2011 05:11 PM

yes ... 我對於 d d 飛上飛落 既 野 會頂唔順 頭暈 ... 即係好似玩 FPS 咁 ... 我真係玩唔得耐 .... :72:
新個隻..need for speed d 人話勁雷wor ~~
滴滴仔 發表於 24-11-2011 05:14 PM

佢覺得 xbox 唔岩佢 玩 丫 ma... 我介紹唔到 forza 比佢 ma ... 講真 ... 我真係唔知 ps3 有咩 賽車 game 係可以比得上 forza ...
佢覺得 xbox 唔岩佢 玩 丫 ma... 我介紹唔到 forza 比佢 ma ... 講真 ... 我真係唔知 ps3 有咩 賽車 game ...
Vince 發表於 24-11-2011 05:25 PM

可能諗諗下買360算,睇下今晚會唔會入星矢啦.....

你唔係有 PS3 ..冇xbox 咩

唔通我又記錯
滴滴仔 發表於 24-11-2011 05:13 PM

兩樣都無.....:64:

其實 ... 你用部 高清 電視 黎玩 ps2 ... 係 虐待自己 對眼... 你玩過 ps3 同 xbox 再睇返 ps2 你會接受唔 ...
Vince 發表於 24-11-2011 04:14 PM

我都唔想,不過PS2 D game都無乜點玩過,就咁唔玩好似好浪費......

兩樣都無.....

我都唔想,不 ...
mushroom 發表於 24-11-2011 05:31 PM

:68:我又記錯........

我推介..XB :71:

兩樣都無.....

我都唔想,不 ...
mushroom 發表於 24-11-2011 05:31 PM

唔好左念右念 la ... 買左部 40" tv 都仲有 around 2k (我念你 應該都有 6k 係手 la)... 保小小 夠你買 是旦 一部 la ...
買 xb 又好 買 ps3 又好 ... 你玩過之後 ... 基本上都可以 忘記你 d ps2 games ...
講真 ... 如果你部 紅白 仲 work ... 會唔會 玩果隻 黃金 12 官 而 唔玩 ps2 果隻 呢 <= 當 2 隻 game 玩法一樣 先 la ...
唔好左念右念 la ... 買左部 40" tv 都仲有 around 2k (我念你 應該都有 6k 係手 la)... 保小小 夠你買 是 ...
Vince 發表於 24-11-2011 05:57 PM

講開紅白機星矢,我真係有玩返重製版,
Wonder Swan出的,剛好朋友送我一部機,盒帶就問聖域大大借的,不過打完一次就還返俾人。

當然若兩樣比,緊係會打靚D果隻。

$6000仲未到手,我等$6200。

昨日唔係因為拿住盒OCE一輝(神聖衣),又趕時間,都有可能入左$1500的星矢game
Wonder Swan出的,剛好朋友送我一部機,盒帶就問聖域大大 ...
mushroom 發表於 25-11-2011 11:16 AM

今日再去買game+ps3咪得囉:p
Wonder Swan出的,剛好朋友送我一部機,盒帶就問聖域大大 ...
mushroom 發表於 25-11-2011 11:16 AM

cow cow , if U want to buy ,

U got them (ps3, seiya game) day one la

if U still havent buy , may be U feel them no need now

( main reason is U dont want to pay for it )
尋晚過左巨蟹宮...仲有排打
ricky0706 發表於 24-11-2011 02:13 PM

ricky san , my friend ended 12 宮.

now he become " I O laws " go down 12宮 :DD:DD
我又記錯........

我推介..XB
滴滴仔 發表於 24-11-2011 05:37 PM

DD , last time we ( cow cow , warmblood, WW , manman n me ) hot -pot .

when U have time , we hot -pot la !! ~:73:
cow cow , if U want to buy ,

U got them (ps3, seiya game) day one la

if U  ...
S20081997 發表於 26-11-2011 12:27 AM

十五十六中.....或者好似街霸咁,買隻game過4c那處玩......

game成日都買,最怕係玩得唔開心 (成日過唔到關....)

不過最十五十六係豪華版。
DD , last time we ( cow cow , warmblood, WW , manman n me ) hot -pot .

when U have  ...
S20081997 發表於 26-11-2011 12:33 AM

Ok...no problem :handshake:

U ask blood or ww call me la..:love:
十五十六中.....或者好似街霸咁,買隻game過4c那處玩......

game成日都買,最怕係玩得唔開心 (成日過 ...
mushroom 發表於 26-11-2011 09:37 AM

只要你識 發揮 第 7 感 就可以 打爆 ....
琴晚 已經 凸破 12 宮 (normal)
今晚睇下 玩 mission 定 爆 hard ... :*