Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

只要你識 發揮 第 7 感 就可以 打爆 ....
琴晚 已經 凸破 12 宮 (normal)
今晚睇下 玩 mission 定 爆  ...
Vince 發表於 26-11-2011 10:18 AM

我都係尋晚打完12宮....而家眼訓都到爆....:26:
vince兄你覺得邊個最難打?
我死得最多係對卡妙...full血都俾佢支米加粒子砲秒殺...
我都係尋晚打完12宮....而家眼訓都到爆....
vince兄你覺得邊個最難打?
我死得最多係對卡妙...ful ...
ricky0706 發表於 26-11-2011 10:28 AM

我死得最多好似係 沙加 ... 因為冇咩點 level up 過 一龜 ... 再加上 沙加 一放 天無保輪 就行都行唔到埋去 ...
不過其實要睇 自己用咩 ... 我覺得 最難用 係 紙龍 ... 行得太慢, 昇龍霸 攻擊 範圍 又唔大.
卡妙 <= 我好似 打 左 2 次 就過到 ... 主要係同佢鬥放 米加粒子砲
你自己都識用 ga ma ... :shiny:
我死得最多好似係 沙加 ... 因為冇咩點 level up 過 一龜 ... 再加上 沙加 一放 天無保輪 就行都行唔到埋 ...
Vince 發表於 26-11-2011 10:38 AM

沙加我反而2次就過到...仲要A添:35:我將鳳翼天翔UP到3, 佢1出招就爆7感出R2+鳳翼天翔...唔使埋身, 幾招佢就死左:71:
沙加我反而2次就過到...仲要A添我將鳳翼天翔UP到3, 佢1出招就爆7感出R2+鳳翼天翔...唔使埋身, 幾招 ...
ricky0706 發表於 26-11-2011 10:45 AM

:50: ......................................
卡妙
Vince 發表於 26-11-2011 10:40 AM

我用龜波氣功咋...粒子砲鬥射佢中我又中:26:
想問下中左冰棺係咪要CHOK先得既呢?
我死得最多好似係 沙加 ... 因為冇咩點 level up 過 一龜 ... 再加上 沙加 一放 天無保輪 就行都行唔到埋 ...
Vince 發表於 26-11-2011 10:38 AM

特別係紫龍仲要對修羅...
我用龜波氣功咋...粒子砲鬥射佢中我又中
想問下中左冰棺係咪要CHOK先得既呢?
ricky0706 發表於 26-11-2011 10:49 AM

chok 唔得 ga wor ... 我用 爆氣 走 ... 如果咁岩冇 小宇宙 ... 要硬食 ...
特別係紫龍仲要對修羅...
ricky0706 發表於 26-11-2011 10:51 AM

YES ........ 我直頭覺得我係到玩緊 跑online ... :43:
chok 唔得 ga wor ... 我用 爆氣 走 ... 如果咁岩冇 小宇宙 ... 要硬食 ...
Vince 發表於 26-11-2011 11:02 AM

我見佢chok野舊冰會震晒有冰碎不過又唔爆wor....所以都係爆氣走:(
我見佢chok野舊冰會震晒有冰碎不過又唔爆wor....所以都係爆氣走
ricky0706 發表於 26-11-2011 11:05 AM

我未試過 chok 得走 ...
同埋打佢 果時, 我係等佢 向我 發 署光 時, 我爆第7感 閃開, 再向佢 發 署光 ...
如果近時, 會打佢好多野 :*
你地令我好想快d拎隻game同買ps3.................:help:
好想玩啊~~~~:help:
我未試過 chok 得走 ...
同埋打佢 果時, 我係等佢 向我 發 署光 時, 我爆第7感 閃開, 再向佢 發 署光 . ...
Vince 發表於 26-11-2011 11:10 AM

但係佢追住我黎射:angry:爆7感走完又唔夠氣出粒子砲...:49:
你地令我好想快d拎隻game同買ps3.................
好想玩啊~~~~
J子 發表於 26-11-2011 11:21 AM

唔使心急~~打完story mode先係隻game既開始:DD
不過話說隻game個ending好失敗....SAINT SAIYA:blame:
但係佢追住我黎射爆7感走完又唔夠氣出粒子砲...
ricky0706 發表於 26-11-2011 11:29 AM

用 L1 閃 <= timing 岩 就會 爆7感 ...
其實 ... 打 d 隻 星矢 .. 係要 player 有 第7感 :66: