Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

有無玩過街機既GUNDAM?唔知點解我覺得好似
ricky0706 發表於 24-11-2011 12:24 PM

唔好引我la .........:help:
我唔想開封部PS3 呀 :no:
rick兄 你打到邊 ???
Vince 發表於 24-11-2011 02:01 PM

尋晚過左巨蟹宮...仲有排打:26:
高清 打 星矢  < ---即時想起老任隻星矢.....999 定 9999血
滴滴仔 發表於 24-11-2011 02:07 PM

黃金傳說,爆完機再爆,,,,,,
唔好引我la .........
我唔想開封部PS3 呀
滴滴仔 發表於 24-11-2011 02:09 PM

你用緊360玩星矢?

有無玩過街機既GUNDAM?唔知點解我覺得好似
ricky0706 發表於 24-11-2011 12:24 PM

那隻高達我玩唔掂.....
咁快......咁side mission 呢

我20% 都冇
滴滴仔 發表於 24-11-2011 02:05 PM

side mission 差 迷雨人 同 飛黎飛去 果個 ...
迷雨人 <= 實在太多 ? la ... 有 d 又太難 羅 ... 有 d 直頭唔知點 羅 ...
飛黎飛去 <= 我飛到想 嘔 都玩唔掂 ...
隻 batman 應該會 放棄 ...

:30:
唔好引我la .........
我唔想開封部PS3 呀
滴滴仔 發表於 24-11-2011 02:09 PM

你唔係話 玩隻 gundam vs 既 咩 ... 下星期 出 la
你用緊360玩星矢?

那隻高達我玩唔掂.....
mushroom 發表於 24-11-2011 02:47 PM

星矢 你就 玩得掂 ga la ... 不過你買左機未呢 ?
星矢 你就 玩得掂 ga la ... 不過你買左機未呢 ?
Vince 發表於 24-11-2011 03:39 PM

未呀,上星期至買左部40吋LCD電視,Sharp來的,$4699好低玩。

即刻開部PS2來玩......玩GT4,畫面尚可無起格,但玩唔掂.......

即刻無乜熱情買PS3玩GT5.....

今晚落旺角睇下會唔會衝動買啦。
未呀,上星期至買左部40吋LCD電視,Sharp來的,$4699好低玩。

即刻開部PS2來玩......玩GT4,畫 ...
mushroom 發表於 24-11-2011 03:46 PM

買啦~救女神緊要丫~~~

mushroom 發表於 24-11-2011 03:46 PM

其實 ... 你用部 高清 電視 黎玩 ps2 ... 係 虐待自己 對眼... 你玩過 ps3 同 xbox 再睇返 ps2 你會接受唔到 ... 不過你要睇下隻 game 去唔去 到 1080p 先 ... 如果好似 星矢 咁, 佢只係 720p <= 其實都 發揮 唔到你部 電視 真正實力.
btw ... gt5 係冇咩 速度感 既 ... 聽講 need for speed 唔錯, 喜歡玩 賽車 可以試下.
其實 ... 你用部 高清 電視 黎玩 ps2 ... 係 虐待自己 對眼... 你玩過 ps3 同 xbox 再睇返 ps2 你會接受唔 ...
Vince 發表於 24-11-2011 04:14 PM

如果PS2->AMP(UPSCALING)->TV 咁都應該唔會太差既...
最可惜係PS3玩唔到PS2 GAME, PSN又唔出....有D PS2 GAME係幾好玩
黃金傳說,爆完機再爆,,,,,,
mushroom 發表於 24-11-2011 02:46 PM

當年背晒d 日文 PW .....
side mission 差 迷雨人 同 飛黎飛去 果個 ...
迷雨人
Vince 發表於 24-11-2011 03:38 PM

飛黎飛去 <---係咪學飛個果...我做晒:x
最困難係飛入個小丑洞...我try 左半個鐘:help:
你唔係話 玩隻 gundam vs 既 咩 ... 下星期 出 la
Vince 發表於 24-11-2011 03:38 PM

我冇講要玩呢隻...but 有問是否街機個隻ja..:64:

你唔係有 PS3 ..冇xbox 咩 :?

唔通我又記錯:(