Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

回復  ricky0706

轉貼參考:
必要角色:不死鳥一輝
一.(初期)必要關卡:單人任務模式第4關
方式:
1 ...
angus 發表於 27-11-2011 09:00 PM

等我記住先。
做左一樣勁 白痴 既野 ...
係 未完成 大艾 story mode 時 裝左 滅之道 .... 血得反 1 ... 由於未完成 佢個 story mode, 冇得係 menu reinstall 個 技能 .... 結果我要洗左個 save ... 由頭黎過 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:die:
做左一樣勁 白痴 既野 ...
係 未完成 大艾 story mode 時 裝左 滅之道 .... 血得反 1 ... 由於未完成 佢個 ...
Vince 發表於 28-11-2011 09:57 AM

大艾個幾版好快過姐~~大艾個負離子電髮拳太強....
大艾個幾版好快過姐~~大艾個負離子電髮拳太強....
ricky0706 發表於 28-11-2011 10:10 AM

最大獲係我 reset 左個 進道 ... 由 頭打過 ...
而我一行去 花田 到就 即死 ..... 已經冇可能 完成 ..........................
:59:
最大獲係我 reset 左個 進道 ... 由 頭打過 ...
而我一行去 花田 到就 即死 ..... 已經冇可能 完成 ... ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:15 AM

即係大艾篇重新黎過都唔用, MENU又度得SET大艾既STATUS??咁大獲:oh:
而我一行去 花田 到就 即死 ..... 已經冇可能 完成 ... ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:15 AM

係當新game打過,定係大艾重新訓練過?
即係大艾篇重新黎過都唔用, MENU又度得SET大艾既STATUS??咁大獲
ricky0706 發表於 28-11-2011 10:19 AM

係 .... 所以 del 左個 save 由頭黎過 ... :63:
係當新game打過,定係大艾重新訓練過?
mushroom 發表於 28-11-2011 10:24 AM

係要 DEL 左 個 save ... 由頭黎過 ...
即所有 小強 level reset ... cp reset ... 所有買左幾 技能 冇晒 ...
:63:
即所有 小強 level reset ... cp reset ... 所有買左幾 技能 冇 ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:30 AM

好彩出左幾日...最多用一輝放多d火雞追返個進度啦:66:
好彩出左幾日...最多用一輝放多d火雞追返個進度啦
ricky0706 發表於 28-11-2011 10:35 AM

冇牙, 我而家就 打 mission 升 level ... 有反 5~6 level 就去 打 story hard ...
我都打到 米羅 ga la ... 不過成日比佢 針 死 ...
hard <= 好難用 L1 閃身 ... :56:
即所有 小強 level reset ... cp reset ... 所有買左幾 技能 冇 ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:30 AM

:79:

好慘呀.........買左的東西駛唔駛再俾錢?定係免費的?
冇牙, 我而家就 打 mission 升 level ... 有反 5~6 level 就去 打 story hard ...
我都打到 米羅 ga la ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:42 AM

米羅我真係唔識L1...所以都用L2去閃...5-6LEVEL好快姐打1,2個MISSION姐~
好慘呀.........買左的東西駛唔駛再俾錢?定係免費的?
mushroom 發表於 28-11-2011 10:47 AM

緊係要買 過 晒 la ... 因為係 從新黎過 ma ... 隻 game 得一個 save ga ja ...
不過買野其實問題唔大, 用 一龜 放 雀 可以好快 清場 ... :shiny:
緊係要買 過 晒 la ... 因為係 從新黎過 ma ... 隻 game 得一個 save ga ja ...
不過買野其實問題唔大, ...
Vince 發表於 28-11-2011 10:52 AM

咁係用真錢買?定係用分買?
話時話尋日睇到日本揭示版講幻朧魔皇拳其實係無BIGBANGATTACK, 個command list錯左...有無師兄出到?