Toysdaily 玩具日報

查看: 14246|回復: 37

[改造交流] 自家製山寨限定cjx gold~ (已加相)

又唔算特別靚∼索性自已黎算... :P 各位買左嘅師兄,不喜勿插∼:77::77:

多謝收看!!:77:

咁我又問下你點解屋企可以食飯你又唔食要出街食?
kit0829 發表於 11-5-2011 01:22

:66:

支持自改{:3_147:}

影多啲相啦~~~

我都覺得隻金色好唔值...
轉個顏色加幾隻翼就限定...{:3_145:}
at least tell us how did you / how to do
:(

why showing us putting the golden one into an oridinary version box............
kit0829 發表於 11-5-2011 01:22 AM

依個問題有好多個答案...

如:
屋企原來冇晒米
想食某茶餐廳/某西餐廳/麥當當/KFG/etc獨有嘅味道
有啲餸屋企整唔到
唔想食飯, 想食pizza

唔知vexdevil兄會點答呢?

話說, 人地都話不喜勿插, 點解仲要問啲咁嘅問題呢?:38:
因為喜歡~
因為原汁原味d
我有興趣睇下 CycloneAccel
影多d相睇下:57:
唔係錢問題 因為改太費時 我都知限定唔低
其實我響度諗,張圖,會唔會只係將gold extreme隻W放左入普通 W extreme既盒度呢....
買限定本身一D問題都冇,真正問題係隻限定本身靚唔靚
自己覺得一D冷門角色,全新雕刻起模的限定,有一定收藏價值,而且翻出機會唔高.

呢隻麻...隻色變極都係咁樣衰,成隻TV Buddy咁....
TV原色百四都唔買,更唔好叫我畀幾百蚊買隻配色更可怕的限定版.
那對翼搞到背部成部高達咁款,10個劣!
限定版抽起埋刀同盾,再加10個劣!
回應返”點解要俾錢買限定”,我想反問返有咩方法可以唔使俾錢買到限定?
kit0829 發表於 11-5-2011 01:22 AM

樓主都講咗 "不喜勿插", 放過他吧...

回應返”點解要俾錢買限定”,我想反問返有咩方法可以唔使俾錢買到限定?
mkcccc 發表於 11-5-2011 07:51 AM

樓主都唔係咁嘅意思, 師兄你都無謂係呢道點火...

想講下樓主搵隻通販 CJX 自行上色改成 CJX Gold 呢份用心係值得支持, 可惜相唔多, 難判定改得好唔好, 而且 CJX Gold 嘅最大特色始終係對翼但我相信樓主係冇整到, 令呢隻自改 CJX Gold 唔得完整。