Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 自家製山寨限定cjx gold~ (已加相)

Vexdevil沒有針對買限定版人的意思,只是分享為主。崩口人忌崩口碗,冇法。
限定..會揀
...... 因爲對翼. 同個stand
我自己diy 唔掂
頭像被屏蔽
站系我個人立場嚟講買限定只系為左齊人.出品公司唔用常規品出齊所有人物或系列,一定要以限定形式嚟出齊嘅話,而自己又中意該人物或系列就只好PAY囉.

首先同眾師兄道歉先,可能之前個題改得衰左少少~ 唔好意思!:64:
另外要多謝幾位師兄支持/解畫 :77::64:

講真真係覺得笨大出呢隻cjx gold同cax限定超屈機,所以一路都無諗過買(或擁有),事源係早幾日放假,想練下同玩具影相,幫隻原色cjx擺擺下pose之際成隻撻左落地,發現原來透明甲嘅部分可輕易拆開,先把心一橫自己改色而已...

其實仲有幾張過程劣影未放出黎,先放入原裝盒影係純粹為搞笑同俾人知係山寨咁解~稍後會補上... But背後護翼真係要花多啲時間,因為如果要整,最好整得靚過原裝,起碼個背包唔好咁夾硬先~

仲有師兄提到cax,相比起cjx gold,感覺上好似仲易少少~ 所以已經有貨在手,一有時間會即刻開工~
首先同眾師兄道歉先,可能之前個題改得衰左少少~ 唔好意思!
另外要多謝幾位師兄支持/解畫
...
vexdevil 發表於 11-5-2011 11:46 AM

唔洗道歉....我覺得無咩問題

我都買左CJGX...不過真係100%愛先入手
我自己都唔覺值...不過無計...

我japan訂過黎canada... -_-
$9X美金添呀....

我覺得隻joker 整得好過呢隻CJGX
唔洗道歉....我覺得無咩問題

我都買左CJGX...不過真係100%愛先入手
我自己都唔覺值...不過無計...

...
simling 發表於 11-5-2011 01:01 PM

多謝!
睇黎你真係想享齊人之福喎!不過講到尾香港買玩具始終真係全世界最平~唔計老翻...
多謝!
睇黎你真係想享齊人之福喎!不過講到尾香港買玩具始終真係全世界最平~唔計老翻...
vexdevil 發表於 11-5-2011 01:15 PM

ching都係想分享o者....唔洗甘認真..
我放棄左兩隻Oooo先入呢隻:x

香港真係平好多啊~~呢邊...so sad:sad:
呢邊普通CJX.....$50
CJGX....$9x....
相差應該無HK甘多....
首先同眾師兄道歉先,可能之前個題改得衰左少少~ 唔好意思!
另外要多謝幾位師兄支持/解畫
...
vexdevil 發表於 11-5-2011 11:46 AM

我想知點改...
我想知點改...
玩具 發表於 11-5-2011 04:09 PM

稍後會為各位有興趣嘅師兄送上肢解圖~
依個問題有好多個答案...

如:
屋企原來冇晒米
想食某茶餐廳/某西餐廳/麥當當/KFG/etc獨有嘅 ...
天天~ 發表於 11-5-2011 02:20 AM

多謝師兄為小弟加幾個選擇,但我會答:我無米!:66:
ching都係想分享o者....唔洗甘認真..
我放棄左兩隻Oooo先入呢隻

香港真係平好多啊~~呢邊...so sad
呢邊普通CJX.....$50
CJGX....$9x....
相差應該無HK甘多....
simling 發表於 11-5-2011 01:30 PM

係囉 係囉:sad:

注: 我在英國:) 呵呵
多謝師兄為小弟加幾個選擇,但我會答:我無米!
vexdevil 發表於 11-5-2011 04:31 PM

不用客氣:shy:

影多啲相share就可以了{:3_147:}

呵呵
依個問題有好多個答案...

如:
屋企原來冇晒米
想食某茶餐廳/某西餐廳/麥當當/KFG/etc獨有嘅 ...
天天~ 發表於 11-5-2011 02:20 AM

天天兄我都冇插佢:@
我反問返佢之麻:shy:   不過最正路既答案都應該係因為方便嫁啦:he: