Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

toycoffe大大…小弟仲影緊相…
不過…我諗你改定標題都得啦…
例如:(內有血腥,令人不安內容)
講起The Thing  真係要提一提哩套改自Stephen King 小說 既”The Mist 霧地異煞”,哩套野係向John Carpe ...
lokia 發表於 25-4-2011 09:19 PM

The mist 電影版 ending 的改動,連 Stephen King也讚好,他覺得如果當年能有甘的 idea 做 ending,一定會寫出來。
一次同時見返佢地…………點解我見唔到………
toycoffe 發表於 25-4-2011 09:23 PM

上年尾係雞旺2樓見返的,兩隻加埋@(^,
出面炒到隻觸目驚心都唔止呢個價,
所以即買,下次行過我再幫你睇下有冇啦~:65:
上年尾係雞旺2樓見返的,兩隻加埋@(^,
出面炒到隻觸目驚心都唔止呢個價,
所以即買,下次行過我再幫你睇 ...
Agent-Smith 發表於 25-4-2011 09:28 PM

好呀!感謝 ching !:shiny:
當年無買Ash,而家週街到係 Army of Darkness 版,但係無電鋸,點買得落手……:63:
toycoffe大大…小弟仲影緊相…
不過…我諗你改定標題都得啦…
例如:(內有血腥,令人不安內容)
原罪 發表於 25-4-2011 09:26 PM

好!想快D改標題!:shiny:
大合照可能睇唔清,再黎小合照~

謝謝觀賞~
Agent-Smith 發表於 25-4-2011 09:08 PM

群魔亂舞,既有鬼怪妖孽,又有變態殺人犯....
復活節變萬聖節~~
講起The Thing  真係要提一提哩套改自Stephen King 小說 既”The Mist 霧地異煞”,哩套野係向John Carpe ...
lokia 發表於 25-4-2011 09:19 PM

套"霧地異煞"真係值得推介,故事情節既有驚世之味,又有出人意表的結局
但唔知點解好似唔係好多人講,
仲要不多見其怪物的figure....可惜
大合照來啦~
Agent-Smith 發表於 25-4-2011 08:45 PM

ching 平日呢D figure display 係 邊,定係收收埋埋唔比其他人見 ? :shiny:
ching 平日呢D figure display 係 邊,定係收收埋埋唔比其他人見 ?
toycoffe 發表於 25-4-2011 09:51 PM

小朋友見到你果兩只Chucky,同埋其他惡形惡相 D 友,會發惡夢 ger bor...:DD
好!想快D改標題!
toycoffe 發表於 25-4-2011 09:36 PM

師兄去呢個post既第一版,你就改到。
同埋我上載緊…七十幾張相…(我一隻影幾張,唔係有咁多。)
之後有一套,盒我就割開左…但想大家商量下先貼…因為好x核突。(我影左個盒既相。)
群魔亂舞,既有鬼怪妖孽,又有變態殺人犯....
復活節變萬聖節~~
大ken 發表於 25-4-2011 09:37 PM

復活節變萬聖節...哈哈~:71:
我屋企仲有套百鬼夜行...:77:
ching 平日呢D figure display 係 邊,定係收收埋埋唔比其他人見 ?
toycoffe 發表於 25-4-2011 09:51 PM

屋企有小朋友,而且我老婆好驚呢d野,
所以都放哂係我個玩具櫃收埋架~:70:
各位,為忠於恐怖片的推出模式,本貼已改名"八九十年代恐怖片角色慶復活節續集",並附上內容警告,敬請留意。
套"霧地異煞"真係值得推介,故事情節既有驚世之味,又有出人意表的結局
但唔知點解好似唔係好多人講,
仲要 ...
大ken 發表於 25-4-2011 09:39 PM

真係幾好睇架,
不過可能D人覺得怪lo,
不過怪物以當時黎計都幾創新~:71:
各位,為忠於恐怖片的推出模式,本貼已改名"八九十年代恐怖片角色慶復活節續集",並附上內容警告,敬請留意 ...
toycoffe 發表於 25-4-2011 10:06 PM

:71:
toycoffe兄,多謝你開此post,實在令我這個膽小不敢買,但又好想睇的人大開眼界~~:handshake:
十分期待各位大大繼續post正相上來,尤其原罪兄的70多幅:D
不過,提提各位,這裡的管理員大大都好盡本分,小心被封post