Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

其實我都想影收藏…但係好多都應該18禁…
真係好血腥…
而且唔知點放相好…
用facebook既相簿 ...
原罪 發表於 25-4-2011 06:23 PM

Ching 你搞到我勁想睇!唔制呀我要看!:63:
深水涉見過呀,好平。
不過覺得唔靚所以無買…(太過一堆野啦,真係分唔到邊度係頭,邊度係其他部位… ...
原罪 發表於 25-4-2011 06:29 PM

同感。The Fly 第二集唔單只似超人片的怪人,直頭做埋超人角色打壞人,真係唔惦:63:
Ching 你搞到我勁想睇!唔制呀我要看!
toycoffe 發表於 25-4-2011 06:38 PM

你教我放相先啦…
ching 甘好記性,唔係你提我都唔記得有呢場
toycoffe 發表於 25-4-2011 06:20 PM

ching??
ching??
Aunbis 發表於 25-4-2011 06:49 PM

ching=師兄
你教我放相先啦…
原罪 發表於 25-4-2011 06:47 PM

上uploadingit就感放就得啦:)

:shy:
ching??
Aunbis 發表於 25-4-2011 06:49 PM

ching = 師兄....
toycoffe的POST真係令我們一班俾鬼嚇大的為之"魂飛魄散"
小弟自小對鬼怪片都好有興趣,
由最小時看"凶兆"(純心理驚嚇),到青年時看猛鬼街(純官能刺激),每一套都有不同的感覺(快感:34:).....
但說老實,我一隻都沒有收個這些"典堂級"的figure,始終家中上有高堂,下有妻房,他們如果見到這些"正野'一定嚇暈.....雖則這些figure真係能令我勾起電影中的原始恐懼:69:.....
不過,我都很想看看原罪兄的收藏(尤其18禁那些..),希望有機會啦!
上uploadingit就感放就得啦
toycoffe 發表於 25-4-2011 06:57 PM

link,pls~~:77:(死啦…我有d未開盒…算啦…我都唔會賣既,就開黎影啦。)
仲有f vs j既結果link呀大大…我真係搵唔到…
有無link?
小弟搵唔到
原罪 發表於 25-4-2011 06:18 PM

唔知呢到比唔比貼link。上 youtube search  " freddy vs Jason alternative ending HD" 就得
ching = 師兄....
原罪兄的POST真係令我們一班俾鬼嚇大的為之"魂飛魄散"
小弟自小對鬼怪片都好有興 ...
大ken 發表於 25-4-2011 07:02 PM

呢個post 「toycoffe」大大架。
關我鬼事咩!:35:我入黎吹水之嘛…
同埋幾年無放過相…唔係好識貼…
我試試啦…
link,pls~~(死啦…我有d未開盒…算啦…我都唔會賣既,就開黎影啦。)
仲有f vs j既結果lin ...
原罪 發表於 25-4-2011 07:02 PM

就感 去 uploadingit.com 就得架啦
呢個post 「toycoffe」大大架。
關我鬼事咩!我入黎吹水之嘛…
同埋幾年無放過相…唔係好識貼…
我 ...
原罪 發表於 25-4-2011 07:07 PM

都話此post好嚇人,搞到我亂哂,打錯名.....:80:
已改返!
link,pls~~(死啦…我有d未開盒…算啦…我都唔會賣既,就開黎影啦。)
仲有f vs j既結果lin ...
原罪 發表於 25-4-2011 07:02 PM

我都有部份未開盒,因為一直無機會,開黎玩,
不過同大大一樣都唔會賣的,
我都開埋黎影張大合照啦~
期待原罪兄的珍藏~:71:
咁我去開盒啦~:64:
都話此post好嚇人,搞到我亂哂,打錯名.....
已改返!
大ken 發表於 25-4-2011 07:12 PM

連凶兆大大都有看,呢個 post 真係引左好多恐怖片友出黎討論,真係始料不及的開心:66:
凶兆一係好看的,但最恐怖的唔係套片,係音樂,得到奧斯卡最佳配樂係實至名歸。
二就一般,三之後的就不要提了…幾年前果套remake,可以當成笑片看,當年在戲院看真係笑了出來…:66: