Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

The Fly 有架,但係而家已絕版。Mimic........大大你連呢套都睇埋 ,重想擁有figure,原來這裡鐘意 ...
toycoffe 發表於 26-4-2011 12:00 PM

我其實超級鍾意睇恐怖片,你地之前講既好多都睇過:35: 不過有好多片名都唔太記得(例如一套講有外星人變做一D靚女然後殺人)擁有哩D figure都係得過想字,因為屋企人/女朋友都唔鍾意:80: 話說Mimic2有少有既純怪物愛情元素:DD

P.S.有無大大會睇Scream 4:)
我其實超級鍾意睇恐怖片,你地之前講既好多都睇過 不過有好多片名都唔太記得(例如一套講有外星人變做一 ...
timothy276217 發表於 26-4-2011 12:28 PM

Scream 4 結局有點出人意表,個人覺得竟然比二、三好,可以一看。留意不要遲入場及中途有幾條關於恐怖片的提問,好此道者可以試試和本片角色一起解答,而且答錯了也不會被殺:)
我其實超級鍾意睇恐怖片,你地之前講既好多都睇過 不過有好多片名都唔太記得(例如一套講有外星人變做一 ...
timothy276217 發表於 26-4-2011 12:28 PM

睇左,只要有備課(1,2,3集),就吾會驚:34:

有外星人變做一D靚女然後殺人係咪Species???
講開The mist~

哩兩套怪獸片都幾好~~:71:

The Relic (1997)

Deep Rising(1998)
lokia 發表於 26-4-2011 02:20 PM

我開頭唸係但係又唔係好似..................
Deep Rising 我好細個起無記睇,超驚,
重幾晚訓吾着:50:
Scream 4 結局有點出人意表,個人覺得竟然比二、三好,可以一看。留意不要遲入場及中途有幾條關於恐怖片 ...
toycoffe 發表於 26-4-2011 12:55 PM

咁真係要睇睇啦:handshake:
睇左,只要有備課(1,2,3集),就吾會驚
Aunbis 發表於 26-4-2011 01:18 PM

好的:)
我開頭唸係但係又唔係好似..................
toycoffe 發表於 26-4-2011 02:38 PM

火星撞地球??
lokia 發表於 26-4-2011 02:20 PM

就係唔記得個名,只記得佢地個口或肚會伸出一D觸鬚:69:
講開The mist~

哩兩套怪獸片都幾好~~

The Relic (1997)

Deep Rising(1998)
lokia 發表於 26-4-2011 02:29 PM

deep rising都未睇過wor:@
不過relic 個隻怪我覺得好Predators feel:DD
講起恐怖片,想大家揾一揾一套恐怖片.....
套野開頭有少少 似 spiderman comic 個 story,
講一班太空人去火星攞D物質(類似黑色既液體)返 earth 同插國旗....
D 物質用左一個類似暖(胡)裝住,之後放左起太空船度......
但原來D 物質係有生命,撞爆左個暖(胡)出左來,上左D太空人身,
但D 太空人吾知,之後開始有D變異,開始變怪物.....
有冇大大知咩戲??:?
套野我細隻起明G台睇,又係好 scream :Q
就係唔記得個名,只記得佢地個口或肚會伸出一D觸鬚
timothy276217 發表於 26-4-2011 02:42 PM

呢套 ?有兩集 tim

呢套 ?有兩集 tim
toycoffe 發表於 26-4-2011 03:11 PM

waa~~個做型好獨特~~~