Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

有套喪屍片ok好笑既叫 Shaun Of The Dead, 有冇大大睇過~~~

http://www.youtube.com/watch?v=yfDUv3ZjH2k
Anubis兄套戲,有無印象
toycoffe 發表於 26-4-2011 06:00 PM

無呀:(
有套喪屍片ok好笑既叫 Shaun Of The Dead, 有冇大大睇過~~~
lokia 發表於 26-4-2011 06:20 PM

有,呢套 Neca 都有出 figure。有一場戲主角扮喪屍...
回復 198# lokia
依套直頭笑片啦 XD
回復 194# toycoffe
果陣 spiderman 3 未上,
D 外國人整假 trailer 見過
lokia 發表於 26-4-2011 06:20 PM

dawn of the dead的笑版:DD
我反而想知有無人有兩個主角 figure:p
各位ching,細個睇過一套恐佈片,內容大致是說一間糖果廠/玩具廠(不太記得),
吸引d細路入廠參觀,然後俾個頭套佢笠住看電視,
當看到某個廣告時,個頭套會捐d蛇蟲鼠蟻出來咬死個細路.....
細個睇好驚嚇,但現在已忘記了片名....唔知有無大大有印象?
各位ching,細個睇過一套恐佈片,內容大致是說一間糖果廠/玩具廠(不太記得),
吸引d細路入廠參觀,然後俾個頭套 ...
大ken 發表於 26-4-2011 08:42 PM

Halloween 3 - Season of the WItch。:58: youtube有得睇翻,高清
此片是唯一沒有 Michael 的 Halloween,被 fans唾棄,但事實係比很多有 Michael 的 Halloween 還要好看
吸引d細路入廠參觀,然後俾個頭套 ...
大ken 發表於 26-4-2011 08:42 PM

呢套好有印象,
不過真係唔記得,等我又搵下先~:71:
另我記憶中有一套又係帶南瓜頭的人,
去殺人,但果D南瓜頭人,
會比人成個頭扯落黎,有時係機械人,有時又係真人,
我想搵返呢套睇呀,師兄們有冇人睇過呀~:77:
我反而想知有無人有兩個主角 figure
toycoffe 發表於 26-4-2011 07:43 PM

有出過12"~~:71:
呢套好有印象,
不過真係唔記得,等我又搵下先~
另我記憶中有一套又係帶南瓜頭的人,
去殺人,但果D南 ...
Agent-Smith 發表於 26-4-2011 09:19 PM

剛剛上左youtube睇Halloween 3 - Season of the WItch
好似就係同一套黎,等我睇下先~:71:
哈哈~
我地一晚就攪到搬左屋,俾左個地方我地吹恐怖片,正~:71:

呢個post要追post既,你地傾d片咁正…但我日頭傾唔到呀…
今晚都要追成五版。
不過我貼完相先追…
Halloween 3 - Season of the WItch。 youtube有得睇翻,高清
此片是唯一沒有 Michael 的 Hal ...
toycoffe 發表於 26-4-2011 09:14 PM

剛剛上左youtube睇Halloween 3 - Season of the WItch
好似就係同一套黎,等我睇下先~
Agent-Smith 發表於 26-4-2011 09:51 PM

勁呀,兩位ching兄,係這套了,我俾這麼少資料都可以知是那套恐佈片,兩位果然堅料!
話時話,不是你們說,我都不知自己原來睇了Halloween.....
可能因無Michael,都認不到這套片
其中一套覺得可以經得起時間考驗既電影…
THE THING

其實…我係想搵呢隻,或者NEAC出既狗怪型…可惜無緣一見。

你地唔好問我呢隻野係套戲幾時出場…
我真係唔認得…不過見佢平,同喜歡套戲…咁唔買就笨羅。(之前有師兄話想要,我係深水涉見到既,幾草野,唔過1魚,諗左陣就即入。費事後悔。今次遇到同好,証明入得好。)

各細部特寫…(食緊飯就唔好睇啦…)

有少少關節可動…佢生到咁既樣…你地唔好期待佢可動程度啦…