Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

回復  原罪

photobucket 可以一次 up 曬所有相,而且速度快,
可以一試......
Or 你比你 MSN 我,一次壓 ...
Aunbis 發表於 26-4-2011 12:42 AM

我現在試哂兩邊一整up,睇下邊個可以出哂d相再算。
小弟攪唔掂就send msn俾你啦,先謝過大大~
唔知大大有無睇過一套叫"Stuff 1985"呢!?
講D外星一劈野扮雪糕黎侵略,
我細個係名豬睇時勁驚,(佢譯做"食 ...
Agent-Smith 發表於 26-4-2011 12:13 AM

ARM ARM找倒∼ 內容幾特別,慢慢品賞下SIN∼ 多謝推介∼:77:
小弟決定聽晚收工慢慢攪好佢,今日唔攪啦。
已經因為影一影無左成晚啦~哈。
終於up到相啦!
今晚up住d先啦。
首先係小弟最愛既freddy,呢隻原來幾位師兄都有…(而小弟隻未死freddy失左蹤…所以各位當我無啦。)

萬聖節玩具

明日預告:
1.the thing

2.猛鬼追魂

3.......呢套…唔係黎自恐怖電影,係原創既。(呢set我唔知貼唔貼得…太恐怖啦…)
回復 157# 原罪

我反而想睇原創嗰套 :70:
終於up到相啦!
今晚up住d先啦。
首先係小弟最愛既freddy,呢隻原來幾位師兄都有…(而小弟隻未死freddy失 ...
原罪 發表於 26-4-2011 02:17 AM

原罪兄珍藏唔係野少!!!!!!!!!!!!! 件件珍品 :71:
只係呢幾幅圖,已經令人流洒口水  
果個 Jason 面具係日本貨!
狗形 Cenobites !!!!!!!!!!!!!! :50:
重有 The Thing
至於Tortured Soul,真係唔知貼唔貼得,等今晚好好相議………:72:
比原罪兄點起團火,但呢野已經絕版,無得賣,唉 :63:
明日預告:
1.the thing

2.猛鬼追魂

3.......呢套…唔係黎自恐怖電影,係原創既。(呢set我唔知 ...
原罪 發表於 26-4-2011 02:24 AM

第3個套我當年都見過全套,
開頭仲以為係Pinhead D 朋友,
原來係原創野,風格幾似,
不過因為未搵到一隻O岩心水的Pinhead,
所以當年無收,而且亦都無收Pinhead,
我到而家只係都砌左
第3個套我當年都見過全套,
開頭仲以為係Pinhead D 朋友,
原來係原創野,風格幾似,
不過因為未搵到一隻 ...
Agent-Smith 發表於 26-4-2011 10:45 AM

只係都砌左乜 ?:@
其實當年都見過一套 tortured soul 賣,而且此系列重有 D係超大 size 的,不過當時無買,而家無晒。我記得好似送埋小說tim,而家就無D甘抵ge野了

砌左果隻手辦,可能我用電話上,佢食左我字!
The mist 電影版 ending 的改動,連 Stephen King也讚好,他覺得如果當年能有甘的 idea 做 endin ...
toycoffe 發表於 25-4-2011 09:27 PM

本身個ending係點架?
隻Jason X 係多年前一次偶然機會下平價入的,
而隻鬼玩人同觸目驚心都搵左好耐,
上年有一次同時見返佢地 ...
Agent-Smith 發表於 25-4-2011 09:12 PM

鬼玩人:71:
有無出過the fly或mimic既玩具架:?
本身個ending係點架?
timothy276217 發表於 26-4-2011 11:36 AM

無記錯,渣緊車完左,無講之後點……
無記錯,渣緊車完左,無講之後點……
toycoffe 發表於 26-4-2011 11:42 AM

鬼玩人
有無出過the fly或mimic既玩具架
timothy276217 發表於 26-4-2011 11:39 AM

The Fly 有架,但係而家已絕版。Mimic........大大你連呢套都睇埋 :50:,重想擁有figure,原來這裡鐘意恐怖片的友仔都唔少bor.... 呢套我想應該沒有玩具,但不肯定,其他 ching 可能比我清楚 :51: