Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]
如果對事不對人,身份地位有何關系?:58:
都係果句,公道自在人心:77:
多多得罪
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
人地話係醫生喎
plasticboy 發表於 19-3-2011 03:15 AM

我只係覺得有爭論點點解CEO會咁火。無話CEO係今次事件上對晒或者錯晒。
頭像被屏蔽
回復 332# BruceLee

Sorry ! 唔好意思:64:
都係時候上床訓覺啦!Goodnight !

ban我都要講,呢個post太一面之詞
我唔知佢當日聽到樓主講D乜,咁激動,
正常人都唔會1,2句對話就忽然發火成咁.

我都覺得佢地D SALES系統真係超白痂,又串咀,又黑面.
我早排都發過炮,以後都唔買既地既野.而家仲堅持到,真係唔買就唔買.
我只係用常識去客觀睇呢件事,Howard chan火到咁,直情將個客人掃地出門.
當中一定係有d言語誤會先搞成咁.

佢都算係一個一手一腳做玩具發達既人,唔係單純生意佬
我聽佢講既野,唔覺得係因為"我有錢,唔怕冇生意"先咁講
相反feel到佢覺得自己既作品畀人睇唔起,咁少問題都要換,(問題的大少,很主觀,不是說樓主有問題)
會唔會樓主講左一兩句講者無心,聽者有意既野
所以佢就將多年黎,成日被人o係網插,金毛去acg show搞佢個場既嬲爆晒出黎??

我真係想像唔到,換件貨JE,得就得,唔得就耍走個客,點可能發展到用咁強硬既說話直接踢個客出門口.
當中一定有d誤會既,至於實情係點,冇人會知架啦.
但呢個POST發展落去,只會不斷片面片面,
GGGG大大只係將自己感覺講出黎,並唔係"呼籲大家都唔好去HT買野",
再唔控制下,實會有人出黎借下刀抹黑,咁件事好似就拉左版主同TD落水,唔係太好啦.

最後都要為GGGG樓主講返D公道說話,佢大名係TD人人都知,
玩S.H.E幾千幾千都係咁,一千蚊隻IRON MAN唔算係乜
唔係D為一兩件玩具就亂咁發炮既人.
唔理佢講過乜,被人咁樣講,其叫佢享受人生,好似串緊玩具迷太執著,我相信自己去換貨不成,聽到呢句都會出post反擊
我指既片面,唔係話GGGG大大收埋D對自己不利情報唔講,
而係估計緊,GGGG大會唔會係因為換件不果期間,自己都唔知,講左D野令佢好hurt,開左佢個機關掣je....
回復  thespawnx

客觀分析,以邏輯推測
在下估計也與大大相近,單靠一方言論而作出批判實有不公:3 ...
Oldcat 發表於 19-3-2011 03:13 AM

多謝贊同我嘅睇法:35:
頭像被屏蔽
唉......岩岩我旺星期四晚仲走仲去訂Mark 5 tim.....如果唔係我實唔會訂支持版大你........
唔知可唔可以refund 呢.....搞到我而家一D 都唔想要隻野.....
頭像被屏蔽
回復 337# Toro

大大的行動實在令在下感動:$

Oh ! 息燈啦。
特別同Max大講聲辛苦晒,真係唔好意思:64:
我有見過CEO 小人呀。
當日係動漫小班排隊黨, 叫班金毛仔無錢走。如果佢係咁無良商人, 诜乜理 ...
plasticboy 發表於 19/3/2011 03:36

咁正義??
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽