Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
學龍柒講:去到邊都有人追擊我,我都係返去拉打區算

話左唔買就唔買啦,HT 有寶咩
BruceLee 發表於 18-3-2011 05:41 PM

Good, you've got bone gas (rigidity) :66:

Ha, 客户 同 HT都在雙方互動影響中, 版主同CEO兩位, 前者係專業玩家, 後者係專業玩具生產商。大家都係對玩具執着既人, 一碰就出火, 看到這post內文確感雙方都過咗火。我係非專業玩家, 由robocop 3, batman begins買到依家,個VIP係HT初期送俾我ga, 一向在HT都無乜受到不禮貌待遇, 最近我張Mark VI單俾洗衣機洗到變[戰損]單, 上去HT換parts都冇留難到我照換, 都幾好彩, 可能係我個人要求低。

說到底係 QC 問題才是元凶, 次次幫襯 ironman 都要三次才完事, 訂貨去一次, 攞貨去一次, 換貨又去一次。真是想捉個 QC head 出黍講句DLLM。

作為小小的客户當然很難改變人地公司的業務方針, 但總希望HK品牌俾人欣賞及受愛戴。

祝願HT未來少D QC問題, 亦在此衷心向有關QC 人員送句 DLLM。

:)
頭像被屏蔽
其實我英文唔係咁好, 最後版主俾CEO話回家享受生活?咁最後有冇換到?
我比較想知最後邊到讓步?換到定聽完走左??
其實我英文唔係咁好, 最後版主俾CEO話回家享受生活?咁最後有冇換到?
我比較想知最後邊到讓步?換到定聽完走 ...
逆天原罪 發表於 18/3/2011 18:25

=>>
The girl sale initially asked me to wait for 1M.

CEO took over and refused to change them.
He finally concluded  "Hottoys並不適合你."

I took them home and tried to repaint them.

=>>
最後冇換到, I will not struggle with a crazy person.
:38: 好無奈
HOTTOYS x HT 老闆  =  APPLE x SJ

佢自己認為 :ar:
咦係喎 ! HOTTOYS 比左錢o係 TOYSDAILY 落廣告架喎
嘩你地仲開 POST 數 HT 不是 ?
唔怪我出面咁多帖都要封 POST 拉人
保障返 TOYSDAILY o既尊貴客戶o既利益呀
:handshake:

唔知呢個 post 幾時都會 "封 POST" / "拉人" 呢 ?
:p
4G, if it is a toys sharing post that have more than 250 replies, u must feel very happy.  

But now................ :(

Anyway, support u!! :71:
其實有人覺得HT好,有人覺得HT唔好,這不出奇,出奇在覺得HT唔好的人卻買HT:36:買完再話唔好.....之後再買!:36:奇呀!
噢,原來當時果個係版主!我只見到尾段,原來之前係咁。怪唔得兩人咁火。因我見唔到前段,如我之前講錯就SAY SORRY先。
怪得之我知後入去&#25886;MARK VI 時佢係咁望我啦>.<
What a shame
其實有人覺得HT好,有人覺得HT唔好,這不出奇,出奇在覺得HT唔好的人卻買HT買完再話唔好.....之後再買! ...
samuellam 發表於 18-3-2011 06:49 PM

最唔要得就係呢種人,講下就算:66:
不過可能最多亦是這種人:38:
頭像被屏蔽