Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]
係米真的可以拎番D銀先 ? {:3_134:}即刻咩都比番晒佢
但問題系..好多網友都話睇過外國討論區都無香港咩都要鬧ge情況出現....雖然ht 今日系吾岩.....但其實 ...
guitarjimmy6666 發表於 2011-3-18 15:32

簡單的要求, 點解唔滿足下顧客呢?{:3_147:}
頭像被屏蔽
同情及同意樓主大大....
因為non-hk 買家好難/ 不能換貨, 變相ht 不會見到聽到咁多"阿之阿左" 麻煩野...
hk locals 因為你有門市, 可以上黎換, 相比就好似加重左佢既 cost...
不過 hottoy...你一係唔做 frontline 門市, 只做online 直銷, 否則唔該做好你既 customer service,,,
我地比既 $$$$, 係包括你既"服務"...唔止件 "玩具" 啊
花無百日紅。
將來的苦果,是現在自己一顆一顆種下的。
睇左好耐,我觉得系咪有问题都好,
老细开到声话我地D货唔适合你,唔做你生意就已经错晒.
态度决定一切,其他问题在这句面前都已经属小儿科
但睇左版主個 post 之後, 真心以後會諗過度過先入 !
玩具可以冇,但尊嚴唔可冇!
洪大龍 發表於 18-3-2011 04:13 PM

simple yet straight to the point :67:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
門市班sales講呢埋野都有問題啦
何況CEO講埋呢d野!~  就真係直頭有病
回復 212# magiam

Fully agreed Ching. Those sales are not respect their job and their customer at all....
回復 249# BruceLee

我唔信!:58:
頭像被屏蔽
回復  BruceLee

我唔信!
買買買 發表於 18-3-2011 05:39 PM

我都吾信:52:
my gf bought Ironman MKIV to me qc hv many problem too !! my first one tim , I very unhappy cause of my brithday gift , I  didn't suppose is too bad of the hottoys qc .  六神合體 超合金魂 which I bought recently , the qc very good , maybe cannot compare with this one , but this toy give me support not all expensive toy is not equal the qualily is good ., but hottoys .....