Toysdaily 玩具日報

查看: 10164|回復: 39

[詢問] 有關 Enterbay X Medicom UU 第一彈 : 探偵物語

請問有無大大知隻 ULTIMATE UNISON 第一彈 : 探偵物語 有無話 delay 到幾時??
Thanks. :64:
EB D嘢,唔敢訂因為驚佢delay no more,現貨唔敢睇驚佢同官圖得一兩成似,見到現貨ok都唔敢買驚佢之後又出個「最終極改良版version3.14156」!
回復 1# fktuen

:love:我都等緊,日本某網站已定於今個月25號發售。:58:EB唔知會唔會同步?
請問有無大大知隻 ULTIMATE UNISON 第一彈 : 探偵物語 有無話 delay 到幾時??
Thanks.
fktuen 發表於 9-3-2011 01:52 PM

just asked toy shop tonight & it gonna be available by the end of March.
回復  fktuen

我都等緊,日本某網站已定於今個月25號發售。EB唔知會唔會同步?
買買買 發表於 9-3-2011 03:37 PM

i like your id photo :35:
just asked toy shop tonight & it gonna be available by the end of March.
roundbun 發表於 9-3-2011 11:45 PM
i like your id photo
roundbun 發表於 9-3-2011 11:46 PM

Thanks for the update on the release date :71: :64:
It's such good news to know that this toy is FINALLY coming out!

By the way, I'm a big fans of 響鬼 & 響鬼大叔 :35:
Glad you like my id photo~ :77:
呢隻日本已出。。。有冇人訂左已經拎左?
呢隻日本已出。。。有冇人訂左已經拎左?
訂左但未到貨。
http://www.1999.co.jp/image/10123944p/10/1
條link可以睇大貨同包裝。OK既!80分.......:36:
咁要買部 1/6 VESPA 襯下佢先夠型....
回復 10# 迴轉宙斯

已經買左~~keekee:he:
等緊車主!
回復 11# 買買買

大大真快手! :71:  買左邊款?

唔知有冇大大同我一樣係昭仁訂左已經收倒電話呢∼
我未買過MEDICOM。。BODY係咪好似其他同好咁講咁 ”鬆脆”架?
回復 12# 迴轉宙斯

出得一款無得揀.....:78:
回復 13# Rafalex

唔知係咪地震關係,所以派貨延遲左,但係佢同skull,地獄兄弟差不多同時間出,唔知典解香港仲未有?:38: