Toysdaily 玩具日報

查看: 57525|回復: 137

[分享討論] 魔法少女小圓

說起來比較奇怪,為何這套熱門新番這邊會沒有人出 post 討論呢?等我試一下先
終於有巴打開post:71:
說起來比較奇怪,為何這套熱門新番這邊會沒有人出 post 討論呢?
ranger_ckk 發表於 12-2-2011 08:45 PM

因為TD的大叔們不看新動畫,只懂得聖鬥士星矢、聖鬥士星矢與及聖鬥士星矢…:ar:
因為TD的大叔們不看新動畫,只懂得聖鬥士星矢、聖鬥士星矢與及聖鬥士星矢…
太陽之牙 發表於 14-2-2011 02:56 PM

小櫻今季都無响喱樹開新番嘅Topic啦...

唔係性鬥士就係平成拉打... 都無咩好講嚕...

話時話... 如果小櫻响樹講「依羅星」... 有幾多人曉?...

小櫻上
正確應該叫「魔法少女小圓☆魔力」...

http://www.madoka-magica.com/

本作去到第3話... 麻美領便當後人氣急升...

pic & gif FW from:

http://www.heroacg.com/

播到第六話... 主角都仲係未變身...

撩交打?...

曉美焰... 連淫獸都唔知佢係邊個?...

今集又死一件?...

焰醬做咩咁緊張... 趕住去邊?...

果然係萬惡根源...

正確應該叫「魔法少女小圓☆魔力」...

本作去到第3話... 麻美領便當後人氣急升...

...
小櫻 發表於 14-2-2011 03:11 PM

本來冇諗住睇魔法少女小圓,但怪物咬甩美少女頭呢一幕太有名,所以好有興趣追返!:shiny:
小櫻今季都無响喱樹開新番嘅Topic啦...

唔係性鬥士就係平成拉打... 都無咩好講嚕...

...
小櫻 發表於 14-2-2011 03:04 PM

(<&#12445;ω&#12539;)綺羅星☆
因為TD的大叔們不看新動畫,只懂得聖鬥士星矢、聖鬥士星矢與及聖鬥士星矢…
太陽之牙 發表於 14-2-2011 02:56 PM

的確好多人係因為'魔法少女'同'包包面'呢兩樣野而唔睇呢套野:42:
本來冇諗住睇魔法少女小圓,但怪物咬甩美少女頭呢一幕太有名,所以好有興趣追返!
太陽之牙 發表於 14-2-2011 03:17 PM

我都係因為聽聞話有魔法少女俾d怪咬甩左果頭而去睇呢套野
寫實版!
本來我都唔係好追呢套,但係睇左第一集己經覺得非池中物,因為佢既內容同一般向既魔法動畫好唔同,但係到第三集我睇到成個人呆左,因為真係估佢唔到會咁快死要角............

黑色三連敗 發表於 14-2-2011 03:54 PM

(<&#12445;ω&#12539;)綺羅星☆
我對龍珠聖矢拉打變形超人一 d 興趣都無,因為單純打殺無上下深度或者無美少女我係唔會追既:45:
本來我都唔係好追呢套,但係睇左第一集己經覺得非池中物,因為佢既內容同一般向既魔法動畫好唔同,但係到第三集 ...
ranger_ckk 發表於 14-2-2011 07:30 PM

我覺得麻美會出返來,如果唔係小圓會為左d咩去戰鬥

ranger_ckk 發表於 14-2-2011 07:32 PM

樓主鍾意睇美少女?... 咁有無睇...

這樣算是殭屍嗎?

IS

Freezing

Rio Rainbow

小櫻上
我覺得麻美會出返來,如果唔係小圓會為左d咩去戰鬥
阿瞬軍曹 發表於 14-2-2011 09:48 PM

唔會掛...
乜唔係話麻美個body永遠會困住係魔女個秘境裡面
同埋唔係話粒靈石已經碎左啦咩:sad: