Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魔法少女小圓

其實我覺得QB幾可愛........................................................:56:
沙耶加已經變左魔女啦:sad:
唔通會係第一集片頭果隻:sad:
聽第八集最尾個段第九集應該輪到紅毛領便當,或者第一集開頭個段只係隻淫獸引誘小圓簽約所做出黎既幻像..........死傳銷能 QB:74:
Beginning to look like death note
沙耶加已經變左魔女啦
唔通會係第一集片頭果隻
機體 發表於 26-2-2011 03:15 AM

機會率高達八成,但我覺得以虛淵份人應該無咁易估,可能當中仲有 d 野,或者佢亦都未係最終 boss
Beginning to look like death note
Panzer 發表於 26-2-2011 12:32 PM

似咩?:44:
QB越來越邪了呢:^
現在真的越來越期待虛淵小圓如何糾正世界的扭曲~
第8話...

「我真是個笨蛋...」

同樣主角小圓都係唔會變身俾你哋睇...

逐漸變得墜落嘅沙也加...

今集好似回應觀眾嘅要求...

無獎問答遊戲... 請問QB喱個死樣响今集出現咗幾多次?...

究竟...「瓦爾普吉斯之夜」... 係咩嚟嘅呢?...

沙也加嘅靈魂之石已經被嚴重污染...

小焰嘅最後忠告?...

大家所期待嘅結果?... 靈魂之石得不到淨化而污染到極限之時...

喱個時候... 隻淫獸依然係咁落嘴頭氹主角買瘦身減肥套票...

睇到喱下果陣爭啲大聲叫好...

講得出喱啲說話... 究竟小焰係小圓嘅咩人呢?...

雖然頭先小焰已經將隻淫獸正法... 但係...

喱下「食得唔好嘥」... 某程度都幾嘔心...

似乎「正邪兩方」都知道對方嘅身份囉喎...

「Incubator」(孵化器)... 究竟係咩呢?...

而另一邊...

咁算唔算派咗便當嫁喇?...

所謂「魔法少女」...

係咪真係咁呢?...

下集會到邊個領便當呢?... 主角會唔會買瑜珈套票呢?... 隻淫獸究竟有幾淫呢?... 下集收視會有幾多呢?... 小圓Figma幾時出呢?...

第9話... 我絕不允許那樣的情況...

承上回... 沙也加最終變成魔女喇... 力量蠻強大...

圓香趕到來都只是收屍...

淫獸終於向圓香說出牠們的目的...

竟然是為了宇宙的未來?...

可以若無其事說出這等無人性說話... 果然是QB...

杏子嘗試把沙也加還原... 找來圓香幫手進行說得...

但被打到毫無還手之力... NTR果然強大...

就算小焰趕到都只能把圓香帶走...

最後...

魔力全力全開!... Star... Light... B...(大誤)

結果...

「瓦爾普吉斯之夜」快將來臨... 小焰一人能夠打敗那個魔女嗎?... 難道...
Thanks for pics again!

完全自爆!

So QB may not be so strong as we think. (but super as a sales)
紅毛就咁就去左,個劇情有點難以理解,都係等中文字幕去睇清楚乜野事先得
q比這混蛋
原來有心想杏子死:53:
QB 就全心想用盡任何方法收集小圓既能量,而黑毛就全力阻止,但似乎到現在為止黑毛己經無能為力了..........似乎下一集就是她的末日............真係越睇越黑暗呀............