Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 失望的服務.....

如果訂定有得揀,我諗大家一定會揀多幾盒,但冇得揀都已經係事實...

我又講返一件SHF唔係限定既事畀大家聽下...
有一日我星期六12點幾去到2樓一扭,唔係精口口口隔離個間,係樓上個間...
大家行過一扭都知佢慣性一棟貨放係地下...
我鍾意上去樓上個間到睇,雖然地方細,但貪佢冇咁多人...

上到去見佢開緊鋪,諗住落地庫行返轉再上黎睇...
點知見到個3X-4X歲既男人,企係入面揀隻SHF Kabuto Hyper Form...
開頭以為佢係幫手開鋪,點知睇下睇下先知原來佢係買野...
仲要一棟十幾盒,佢夠膽死拎最底個盒黎睇...
我買最多睇2盒,冇問題就算...
所以大家講將心比己,不過當有得畀大家揀既時候,大家都會想揀多幾盒...
呢排仲見到多左個後生姐姐看鋪,樣子幾好的,唔知係咪4眼哥哥女友?
大澤佑香 發表於 26-1-2011 05:46 PM

:@
如果訂定有得揀,我諗大家一定會揀多幾盒,但冇得揀都已經係事實...

我又講返一件SHF唔係限定既事畀大家 ...
小堅 發表於 26-1-2011 05:49 PM

我也試過見人買神話隻紫龍廿幾盒要睇過晒仲要擺到亂晒(唔知佢選後有無執翻好,因為佢選左太耐我無睇晒成個過程)先買
我唔會話佢服務好...  但又唔會覺得呢個case特別差...

佢肯同你contact Bandai,我覺得算係咁...

如果 ...
呂品器 發表於 26-1-2011 12:30 AM

:58:
我同佢訂開shf, 差唔多隻隻限定都有訂
好多時我都唔開啡盒就走, 只要唔係隻膠紙就算...

咁岩早幾日去拎 ...
douglaschan 發表於 26-1-2011 13:32

終於攞到個同我差唔多Case既師兄..... :shy:
唉....無爛無錯件無漏件就算了...
更何況四眼姐姐肯幫你同笨大交涉.
我試過有玩具店叫我自己找代理瑞記.. ...
fktuen 發表於 26-1-2011 11:40

師兄你post果D相都仲靚仔過我果隻.... :sad:老實講好多位大大都係呢度叫我Post 相, 如果post 完有得換我都會即刻做. Post 完又點, 一係話又幾差喎, 一係就話都ok 啦.. (如係可同我對換...:() 有少少似被人強姦完仲問下你既感受係點....
師兄你post果D相都仲靚仔過我果隻.... 老實講好多位大大都係呢度叫我Post 相, 如果post 完有得換我 ...
virtualman 發表於 26-1-2011 08:45 PM

師兄唔洗灰!
影好相 email 日本笨大, 要求更換, 日本笨大實做野嘅~ 只要你等得就 okay~
真係一時時, 之前有次我唔得閒, 但有隻野就截, 我問佢可唔可以HOLD 一隻, 過兩日再去落訂, 留左電話, 同佢講平時係佢度訂開野 (扮熟客:34:, 雖然我真係揸住佢成疊單), 佢肯幫我HOLD...

不過近期又有同類情況, 有兩隻野, 一隻就截, 一隻有排, O甘O岩唔得閒想佢幫手HOLD 就截果隻, 過兩日再去落訂... 可能而家多左生意嫌麻煩, 又話唔得...... 算... 其中一隻訂唔到, 另一隻都無意思.... 我兩隻都鏗返...

話時話, 大家有無熟鋪可以提供以上服務? 可唔可以介紹下? 我都唔想係頑童度訂野LU...
頭像被屏蔽
呢排仲見到多左個後生姐姐看鋪,樣子幾好的,唔知係咪4眼哥哥女友?
大澤佑香 發表於 26-1-2011 05:46 PM

呢位姐姐暫時都幾nice, 上次訂野佢仲"嗚"底晒身寫單.......又唔知自己著low cut:35:
真係一時時, 之前有次我唔得閒, 但有隻野就截, 我問佢可唔可以HOLD 一隻, 過兩日再去落訂, 留左電話, 同佢講 ...
riisdi 發表於 27-1-2011 01:09 AM

自己直接 同 魂 Shop 訂囉 XD
將心比己, 日本人訂魂SHOP都係無得換, 寄到嚟係個隻就個隻
我真係覺得佢地肯幫你去BANDAI度搞算係咁 ...
luciferdark 發表於 26-1-2011 01:32 AM

哩樣完全認同,我買玩具好少開盒CHECK既,
但哩間野188店服務正一低劣黑店,睇完野唔買
要比佢小, 係唔係搵夠????
哩樣完全認同,我買玩具好少開盒CHECK既,
但哩間野188店服務正一低劣黑店,睇完野唔買
要比佢小, 係唔係 ...
麵包超人 發表於 27-1-2011 12:07 PM

你點睇法先  ??
當真會小人 ? 唔會卦.

回復 88# 麵包超人
呢位姐姐暫時都幾nice, 上次訂野佢仲"嗚"底晒身寫單.......又唔知自己著low cut
00_GUNDAM 發表於 27-1-2011 09:28 AM

咁益你?!:63: