Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

全村任完  hr打到4  都係未整裝  一支弓就攪掂   最難暫時冇  連大回都未帶個出去打
我諗上位應該會好d呱: ...
cmy 發表於 10-12-2010 03:19 PM

您咁勁~~~:47: 用弓好難瞄準喎~~~~:no:
您咁勁~~~ 用弓好難瞄準喎~~~~
黑色三連敗 發表於 10-12-2010 03:40 PM

可能打得太多集啦   其實唔萛勁  因為我都未打到上位   用弓同wii版一樣清任方便
如果你冇玩過3  你可以開始用支放散型(因為曲射範圍大)...推介真xxxxxxx弓  12000z   一定要練熟曲射
(按住3角再接圓)    熟後打普通怪可用7275z升起的雌火弓    打血怪有殼怪用爆裂型  爆槌弓12120z   唔想用弓的話  可加一粒自動防飾物  跟住用有防既武慢慢一下一下打又得
用大刀一擊即走又得   玩太刀唔使講做把麻太刀  我把骨縛刀雖得150攻28麻  但係有藍斬味加一洞  好正架啦  依集d怪村同下任好低攻  集中做武器著數d
可能打得太多集啦   其實唔萛勁  因為我都未打到上位   用弓同wii版一樣清任方便
如果你冇玩過3 ...
cmy 發表於 10-12-2010 04:21 PM

謝謝您的建議~~~~:shy:
剛剛做左第6個溫泉任  暫時加140血150氣力  唔知有冇+150血
剛剛做左第6個溫泉任  暫時加140血150氣力  唔知有冇+150血
cmy 發表於 10-12-2010 04:53 PM

溫泉任唔同村長任~~~:?
唔同  佢比你連機打都可   基本上溫泉任推介一定要打左先   之後先清村長任  
因為可以出擊前加血同氣上限  即同以前貓飯或上網版便當一樣   黑色兄 ..有xlink或ps3的話我地可以一起打的  因為個集會好多未打 :56:我又冇理由成20歲去同班十三四歲既一起打  上網打好d:34:
你地打得好快
我家下先村3:56:

請問防具有沒有好推介:handshake:
你地打得好快
我家下先村3

請問防具有沒有好推介
norris123 發表於 10-12-2010 05:14 PM

村3 ..同我一樣..
我用緊9仔袋:77:
您咁勁~~~ 用弓好難瞄準喎~~~~
黑色三連敗 發表於 10-12-2010 03:40 PM

玩開...有幾困難...:34:
其實未玩過先正.....:71:
如果你冇玩過3 ...
cmy 發表於 10-12-2010 04:21 PM

村長..最後個任..你穿什麼妝打..:64:
要唔要打左下位...做妝先夠打..thx brother :77:
我同幾個朋友一致都話狗龍裝    之後舞雷裝    混裝的話唔建議做   上位先做好d
:65:    可以的話盡量上上位先做裝   一來唔使晒時間做下位裝   仲可以令你打得更叻  因低防打win即係比你閃晒
唔同  佢比你連機打都可   基本上溫泉任推介一定要打左先   之後先清村長任  
因為可以出擊前加血同氣上限 ...
cmy 發表於 10-12-2010 05:12 PM

我係咪應該入去溫泉搵d任務~~~:? 不過我之前冇玩過冇之前d save~~~會唔會唔同~~~~:?

xlink同ps3我都冇~~~我仲衰~~~冇奶油40歲走去同d13/14歲玩~~~:x
我係咪應該入去溫泉搵d任務~~~ 不過我之前冇玩過冇之前d save~~~會唔會唔同~~~~

xlink同ps3我都 ...
黑色三連敗 發表於 10-12-2010 05:30 PM

:56:我地都係一樣啦  冇save冇問題  因為多左既野其實冇乜用:34:
村長..最後個任..你穿什麼妝打..
要唔要打左下位...做妝先夠打..thx brother
滴滴仔 發表於 10-12-2010 05:22 PM

打峯山我只係加左珠+防咋   其實係架船都唔會點中佢  比佢掉落黎冇計了  
我的打法  開波係中間拾定野  咁上下上前等打銅鑼 跟住射牙  掉天空石都係睇位閃   撞埋黎企左半part跟住大泊(銅鑼都可)  射一陣由後方上去打爆鰭  有三個位爆  ..(唔採野啦)  去頭放炸彈   跟住繼續射佢  有時狂掉石就跳上去打  後半part我都係血拼架咋  不過村長同wii版差太遠所以勁快win
溜左講我係用真xxxxx槍加自防珠  冇得防下又真係唔多掂既  haha