Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

MH1 , MH2, MH2G ...都有玩

MH2G 主力 ~ 大"除" & 笛
滴滴仔 發表於 3-12-2010 11:18 AM

咁幾時買p3:^
咁幾時買p3
elvischoi 發表於 3-12-2010 11:21 AM

p3? :? ..what is p3

some stuff at my home :he:  , so..
i think can play MH3 at tonight ...:$
各位你地買邊隻usb for xlink

我年半前..用緊pcl 個隻..玩xlink..
但我估佢現在未必support Win7 :oh:
p3?  ..what is p3

some stuff at my home   , so..
i think can play MH3 at tonight .. ...
滴滴仔 發表於 3-12-2010 12:06 PM

呢隻psp咪mh p3囉:66:
呢隻psp咪mh p3囉
黑色三連敗 發表於 3-12-2010 12:10 PM

我果然係...小白 :oh:
各位你地買邊隻usb for xlink

我年半前..用緊pcl 個隻..玩xlink..
但我估佢現在未必support Win7
滴滴仔 發表於 3-12-2010 12:09 PM

PCI 某D MODEL 用向WIN 7 收得皮:80:.....會勁斷線
我自己用緊GW-US54GXS..........之前買落........尋晚SET 左一大輪,點知個ROUTER 出事:(
我果然係...小白
滴滴仔 發表於 3-12-2010 12:11 PM

唔怪得您~~~portable呢個字好多人都唔會理佢~~~:x
PCI 某D MODEL 用向WIN 7 收得皮.....會勁斷線
我自己用緊GW-US54GXS..........之前買落........尋晚 ...
elvischoi 發表於 3-12-2010 12:11 PM

ok ..thx :64:

等我sat 出SSP..睇下先
到時set 好....左add 你link play .. ( 你睇下 WW 同blood 玩唔玩...到時4P..一定D晒鬼..:$正呀)
話時話 ... 乜唔係 屋企個 router 有 wifi 就可以用到 xlink 既咩 ? 仲咩仲要買多隻 wifi 手指 ????
ps 我未用過 xlink 的 ... :shy:
話時話 ... 乜唔係 屋企個 router 有 wifi 就可以用到 xlink 既咩 ? 仲咩仲要買多隻 wifi 手指 ????
ps 我 ...
Vince 發表於 3-12-2010 02:53 PM

u're right...........因為我個router 唔係wifi:64:
u're right...........因為我個router 唔係wifi
elvischoi 發表於 3-12-2010 02:55 PM

me too :64:
ps 我 ...
Vince 發表於 3-12-2010 02:53 PM

個時我only 用LAN...所以要買個隻USB手指..做router 去PSP link play :64:
ic .. 咁既係只要裝反個 xlink 我就可以上網打 la ...
咁各 大大 有冇 新手入門教學???
ic .. 咁既係只要裝反個 xlink 我就可以上網打 la ...
咁各 大大 有冇 新手入門教學??? thx
咁各 大大 有冇 新手入門教學???
Vince 發表於 3-12-2010 03:17 PM

你買左game 咩 :he: