Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

你買左game 咩
滴滴仔 發表於 3-12-2010 03:23 PM

今日天氣 好 未問下 law ...  :35:

:67: wiki can help u   i see the web too        http    ://www42.atwiki.jp/mhp3
今日天氣 好 未問下 law ...
Vince 發表於 3-12-2010 03:31 PM

:34:
你地會唔會帶貓打  我就 單打都係唔帶   除左採野個時
今日天氣 好 未問下 law ...
Vince 發表於 3-12-2010 03:31 PM

似乎lz個條友真係講堅    恭喜嗮喎:67:
你地會唔會帶貓打  我就 單打都係唔帶   除左採野個時
cmy 發表於 3-12-2010 03:58 PM

玩demo 時...我會帶貓打 ...可分散大佬主意力

我估..正式玩...起碼開頭唔帶貓打都ok..( HR1~5)
但上位我估要用貓引開大佬...

其實有帶貓打..幫助不大(主要分散大佬主意力)
仲要唔好揀炸彈向既貓,由第2g 到而家3 我隻貓都係咁炸我:oh:
仲要唔好揀炸彈向既貓,由第2g 到而家3 我隻貓都係咁炸我
elvischoi 發表於 3-12-2010 04:12 PM

玩開一定會try 過 :DD
report 下先

溫泉任..欠一
現在村長HR2...努力中

發覺今集..滖地個回避率高左好多 .....係2G比人火車小小都中硬..
report 下先

溫泉任..欠一
現在村長HR2...努力中

發覺今集..滖地個回避率高左好多 .....係2G比人火車 ...
滴滴仔 發表於 6-12-2010 12:13 PM

同你同步中~~ :he:
慢慢玩, 享受緊d風景~~ haha~~ :p
回復 115# 車仔

大家努力la :71:

Win7 64 bit ..原來攪xlink 好Q煩
回復  車仔

大家努力la

Win7 64 bit ..原來攪xlink 好Q煩
滴滴仔 發表於 6-12-2010 04:35 PM

我係初心者~~~亂玩中~~~而家玩1粒星quest~~~要收d角之類~~~:30:

之前打狗龍d訓練唔知死左n次先打得死佢~~~~:53:
我留意到的應該唔係滾地改良左,而係D怪本身的判定改左,2G時基本成隻野都有判定,比佢身體任何地方撞到都扣,今集改左呢個問題,狗龍飛身條尾就沒有判定,迅龍飛撲後半身好像也沒有判定,基本上避得過前爪的攻擊判定之後就可以全身而退,好少再有避完之後差少少比後腳撞到的情況.

貓幾好用,我用緊一隻麻+鎚貓,一場下來總會麻怪1~2次.
現在訓練一隻飛標貓,睇下D巨大標,貫穿標幾有用??
全村任完  hr打到4  都係未整裝  一支弓就攪掂   最難暫時冇  連大回都未帶個出去打
我諗上位應該會好d呱:42:
我留意到的應該唔係滾地改良左,而係D怪本身的判定改左,2G時基本成隻野都有判定,比佢身體任何地方撞到都扣,今 ...
warxv 發表於 10-12-2010 02:02 PM

Warvx兄都有玩~~~:Q

我用左隻炸彈貓~~~係咁炸我 :53: 可能用過隻~~~諗住選d勇敢猫 :80: