Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

我地都係一樣啦  冇save冇問題  因為多左既野其實冇乜用
cmy 發表於 10-12-2010 05:58 PM

果然係技術差別~~~:x

玩緊泉任訓練要殺d毒狗龍仔~~~:(
其實乜叫上,下位~~~:?
其實乜叫上,下位~~~
黑色三連敗 發表於 11-12-2010 09:10 AM

大大岩岩開始玩?
我係咪應該入去溫泉搵d任務~~~ 不過我之前冇玩過冇之前d save~~~會唔會唔同~~~~

xlink同ps3我都 ...
黑色三連敗 發表於 10-12-2010 05:30 PM

年齡唔係咩問題, 我都3X啦
反而係工作時間令到我好難約到FD一齊打,
而加岩岩HR2, 村長4星, 反而仲可揀武器黎練....
(我本身用開大鎚, 而家練緊斬擊斧)
大大岩岩開始玩?
一舊仔 發表於 11-12-2010 10:26 AM

係呀~~~~第1次~~~俾滴滴仔昆左~~~:DD
年齡唔係咩問題, 我都3X啦
反而係工作時間令到我好難約到FD一齊打,
而加岩岩HR2, 村長4星, 反 ...
一舊仔 發表於 11-12-2010 10:35 AM

yeah~~~我地都係老人牌獵人 :he:

我而家用緊大劍~~~不過好難打中~~~~:( 可能要轉雙刀先得~~~:unhappy:
yeah~~~我地都係老人牌獵人

我而家用緊大劍~~~不過好難打中~~~~ 可能要轉雙刀先得~~~:unhapp ...
黑色三連敗 發表於 11-12-2010 11:18 AM

你可以試下用片手劍, 今集片手劍都幾好用喎, 初學者岩晒, 有盾可以擋下野, 又係唯一一種可以唔使收武器就可以食野架生
果然係技術差別~~~

玩緊泉任訓練要殺d毒狗龍仔~~~
黑色三連敗 發表於 11-12-2010 08:45 AM

唔好咁講  我都成日坐貓車啦(強項)   我十級推介三連敗兄  一定要打左溫泉任上面個part因為一來可加血同氣上限(之後打怪會易d)二來d怪會比村難小小(隻怪血多左)玩上黎更易上手  至於下面的任隨你 打唔打住(只係加額外屬性如攻加小小...後期會好好多....如攻大...個d)
你可以試下用片手劍, 今集片手劍都幾好用喎, 初學者岩晒, 有盾可以擋下野, 又係唯一一種可以唔使 ...
一舊仔 發表於 11-12-2010 12:01 PM

之前用片手劍係咁斬~~~不過要斬好多野d怪先死~~~所以先轉大劍 :unhappy:
唔好咁講  我都成日坐貓車啦(強項)   我十級推介三連敗兄  一定要打左溫泉任上面個part因為一來可 ...
cmy 發表於 11-12-2010 01:07 PM

謝推介先~~~:D

我會嘗試打溫泉任先~~不過好似難玩d~~~淨係d狗龍仔嘖毒已經難攪~~~:no:
謝推介先~~~

我會嘗試打溫泉任先~~不過好似難玩d~~~淨係d狗龍仔嘖毒已經難攪~~~
黑色三連敗 發表於 11-12-2010 02:43 PM

有冇買貓仔呢  佢地可以幫你引開怪  同埋農場可以幫佢地訓練同著埋裝  推介升爆佢地經驗先  因為修練經驗會快d有修技點  推介學回復 12lv後有大回  等戰時有機會幫你加血  (都係講返聲先.......因自己都唔係勁....我只是推介一下咁解....(唔講返硬係覺得會比其他人覺得扮晒野):64:
有冇買貓仔呢  佢地可以幫你引開怪  同埋農場可以幫佢地訓練同著埋裝  推介升爆佢地經驗先  因為 ...
cmy 發表於 11-12-2010 03:52 PM

我有2隻~~~上次用炸彈係咁炸我個隻已經放棄左~~~係農場我幫佢地選了第一項~~~~應該用黎升lv~~~:) 又謝過先~~~:DD
我有2隻~~~上次用炸彈係咁炸我個隻已經放棄左~~~係農場我幫佢地選了第一項~~~~應該用黎升lv~~~ 又謝過 ...
黑色三連敗 發表於 11-12-2010 04:19 PM

:blame:佢地用炸彈真係好煩    :(所以買要睇返佢既日文)  我就揀晒大型優先 加唔用道具加主人向  武器一劍一槌   能力就係兩大回兩消毒一鬼人一硬化    1隻17  1隻18了
哈哈  原來打完峯山好似  2g咁出4大天王 冇睇到就打集會  頭先睇睇又有一個任 總共15個  不過今次得返3隻 一樣係訓練場打  打剩十幾分鐘先win  有代磨練
佢地用炸彈真係好煩    所以買要睇返佢既日文)  我就揀晒大型優先 加唔用道具加主人向  ...
cmy 發表於 11-12-2010 05:01 PM

17,18~~~:47: 我而家2隻貓先係4,5左右~~~都係一劍一槌(勸新手唔好選炸彈貓)~~~~不過選了回復~~~另一隻諗緊鬼唔鬼人~~~:58:

d泉任clear左又有新野~~~我打唔羸隻水獸~~~佢係咁"轆"~~~d血好快冇~~~同把刀成日要磨~~~又要回血~~~d怪又好鍾意等您回血/磨刀衝埋您~~~~:no:

想請問我單刀點樣可以唔收劍回血~~~見d攻略話得~~~~:unhappy:

而家開左3塊田種"怪力之種"增加收入~~~:34: