Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

琴晚第一次打村既月下雷嗚.....絛雷狼龍好難打....
moodyblues 發表於 15-12-2010 11:54 AM

您又可以同佢打~~~唔通要狗龍裝先夠防~~~2星都玩d咁野~~~唔想玩落去 :unhappy:
2g多左d乜架~~~ 街霸我對電腦都輸~~~一定弱過您

我講龍之戰士~~~之前呢隻rpg已經有得玩釣魚 ...
黑色三連敗 發表於 15-12-2010 08:34 AM

:66: 師兄真識講笑  你話mh3就有機會強過你姐 :56:   隻龍之戰士因為game書講過 所以覺得很熟  屠龍宜家都係一日打一兩個任咋   因為個心全部在等一輝身上...講笑
其實出去玩姐:34:
您又可以同佢打~~~唔通要狗龍裝先夠防~~~2星都玩d咁野~~~唔想玩落去
黑色三連敗 發表於 15-12-2010 02:55 PM

第一次見佢睇完片就可以接start返村完任架啦  唔使打的  haha
師兄真識講笑  你話mh3就有機會強過你姐    隻龍之戰士因為game書講過 所以覺得很熟  屠 ...
cmy 發表於 15-12-2010 11:57 PM

我個d係鍾意玩~~~但玩極都唔叻~~~最叻都係俾人perfect~~~:49: 龍之戰士我都係15,6年前玩過初代~~~之後冇玩lu~~~~:p 我1日連1個任都打唔到~~~:unhappy:

年輕人真好~~~:$
第一次見佢睇完片就可以接start返村完任架啦  唔使打的  haha
cmy 發表於 15-12-2010 11:58 PM

我嘗試打~~~結果打一下之後~~~即start走人 :69:
我個d係鍾意玩~~~但玩極都唔叻~~~最叻都係俾人perfect~~~ 龍之戰士我都係15,6年前玩過初代~~~之後冇 ...
黑色三連敗 發表於 16-12-2010 08:37 AM

呢到講MH3 ....關比人 P 有關係? :58:
您居然可以打到佢發嬲~~~勁~~~ 我打佢一野~~~佢又打我一野~~~我要即逃~~~
黑色三連敗 發表於 15-12-2010 02:53 PM

:42: ...你點打下去..

遲D如果你要做勁野....你要 cut 尾, 爆頭...我睇你走得去邊:34:

MH 其中一樣樂趣 :43:
呢到講MH3 ....關比人 P 有關係?
滴滴仔 發表於 16-12-2010 09:23 AM

cmy兄講開sf嘛~~~:35:
...你點打下去..

遲D如果你要做勁野....你要 cut 尾, 爆頭...我睇你走得去邊

MH 其中一 ...
滴滴仔 發表於 16-12-2010 09:26 AM

最多唔打~~~將隻game封印~~~:34:
最多唔打~~~將隻game封印~~~
黑色三連敗 發表於 16-12-2010 09:35 AM

你咁講...我冇計 :38:
今集進度村任欠恐暴龍:70:
集會,今集得自己一個打上到hr5:56:
條友熟晒D位...頭part 冇小過血..D位準到呢:71:

http://www.youtube.com/watch?v=hc8Hoq_j6as

睇來等我學下野先 :34:
5min KO
滴滴仔 發表於 16-12-2010 03:26 PM

係咁放炸彈~~~其實點樣引爆個桶~~~:? 點閃光彈乜用架~~~:(
條友熟晒D位...頭part 冇小過血..D位準到呢

睇來等我學下野先
滴滴仔 發表於 16-12-2010 03:48 PM

走左咁耐d氣都唔跌~~~血又冇少過~~~個槌用咁耐先轉色~~~仲要冇貓跟 :no: