Toysdaily 玩具日報

[分享討論] mhp3rd 怨念

想問下咩係曲射??

我而家先HR2, 村4星, 都係整下武器慢慢玩....裝就係狗龍裝
想請問我單刀點樣可以唔收劍回血
黑色三連敗 發表於 13-12-2010 08:42 AM

擋格狀態下按 "口"

即係禁實R 再用item, 咁就可以唔收武器食野同磨刀
擋格狀態下按 "口"

即係禁實R 再用item, 咁就可以唔收武器食野同磨刀
moodyblues 發表於 13-12-2010 12:44 PM

原來要禁r制~~~~謝謝啊 :$
想問下咩係曲射??

我而家先HR2, 村4星, 都係整下武器慢慢玩....裝就係狗龍裝
moodyblues 發表於 13-12-2010 12:40 PM

套狗龍裝係咪要村任打死狗龍先可以有~~~:? 我而家先開始村任2星~~~又玩下泉任~~~~不過泉任好似難玩d~~~而家最叻打青熊~~~:unhappy:
套狗龍裝係咪要村任打死狗龍先可以有~~~ 我而家先開始村任2星~~~又玩下泉任~~~~不過泉任好似難玩d~~~ ...
黑色三連敗 發表於 13-12-2010 01:07 PM

係呀, 只要打死 or 捉佢有佢D 材料就整到.....村1, 2 星都好似有..

我自己加埋珠, 出埋技能快磨刀...:x
係呀, 只要打死 or 捉佢有佢D 材料就整到.....村1, 2 星都好似有..

我自己加埋珠, 出埋技能快磨刀.. ...
moodyblues 發表於 13-12-2010 01:10 PM

1星唔見~~~可能2星先打~~~咁要快d打狗龍先得~~~而家用緊d武具玉加防加攻先~~~:unhappy:

d珠我見要用d什麼光珠其他先可以整~~~但個粒珠係邊處搵架~~~~:?
想問下咩係曲射??

moodyblues 發表於 13-12-2010 12:40 PM

曲射即用弓時按住三角儲力再按圓形攻擊,佢地有三種型態作用不同
1星唔見~~~可能2星先打~~~咁要快d打狗龍先得~~~而家用緊d武具玉加防加攻先~~~

d珠我見要用 ...
黑色三連敗 發表於 13-12-2010 01:17 PM

在農場右上角搵貓挖掘或自己挖掘
用中級以上可以的了
在農場右上角搵貓挖掘或自己挖掘
用中級以上可以的了
cmy 發表於 13-12-2010 02:27 PM

我自己挖黎挖去都係d大地結晶,石頭之類~~~可能lv未夠高~~~~:79:
同朋友打左套柯南貓裝出黎好搞笑不過暫時都係英雄裝最好
我自己挖黎挖去都係d大地結晶,石頭之類~~~可能lv未夠高~~~~
黑色三連敗 發表於 13-12-2010 02:41 PM

冇記錯好似三星:35:
同朋友打左套柯南貓裝出黎好搞笑不過暫時都係英雄裝最好
cmy 發表於 13-12-2010 03:15 PM

柯南套裝真係好攪鬼~~~:he:
冇記錯好似三星
cmy 發表於 13-12-2010 03:16 PM

3星~~~:@ 仍需努力~~~:die:
3星~~~ 仍需努力~~~
黑色三連敗 發表於 13-12-2010 03:25 PM

打主任上左去先都得   全clear 只係出多一個任咁大把   :64:
打主任上左去先都得   全clear 只係出多一個任咁大把
cmy 發表於 13-12-2010 03:58 PM

而家都係呢處打下個處打下~~~好hea :x