Toysdaily 玩具日報

查看: 16332|回復: 76

[分享討論] 六合彩又唔見我中 , WM 啲 sad 貨就中晒!

小弟星期六去攞久等了的 WM ,
番到屋企滿懷歡喜開盒!
点知一試 , 頭燈唔著! 想開蓋 check 电池係咪正負極攪錯咗, 但鑼絲又開唔到 , (勁實! 扭到鑼絲啞都爆埋!) 冇計, 唯有噚日去換貨
HT d sales 都好合作 , 基本一 check 知道有問題便即刻幫我換 ,
換貨第一盒 , 頭燈又唔著!
第 2 盒 , 今次頭燈 OK ,点知 ex-wife 個 shoulder 蓋 "luck" 咗! :50:
第 3 盒 , 今次快趣 d , 一開 , 即試燈 , 右手盞燈一試 , 著咗 1 秒就玩完!
第 4 盒 , 呢次終於都 ok 啦 . 前後企喺 HT 度 30 分鐘 .
好彩高大四眼哥哥態度非常好 , 我都有 d 唔好意思 ,
BTW, 我要同 gekigoke 大大講聲 sorry  
上次喺佢個 post 入面一時戲言建議佢做 HT QC, 呢次真係輪到我做咗 QC!
第一盒同第三盒一定係電問題(唔係燈),你換到電一定得
我果隻頭同右手燈都有事(頭好DIM,手就開幾秒冇左)
之後一換電就冇事了
咁你唔通想中埋六合彩? ironman 隻"mark six" :66:
咁你唔通想中埋六合彩? ironman 隻"mark six"
ithacity 發表於 1-11-2010 11:14 AM

哈! Mark Six 真係冇訂喎. :78:
可以換得番既就當冇事算了~ (雖然損失左車錢同時間)
最緊要係最後結果
我諗好多大大真係有d 有得喊冇得換既 sad 貨~
小弟星期六去攞久等了的 WM ,
番到屋企滿懷歡喜開盒!
点知一試 , 頭燈唔著! 想開蓋 check &# ...
riderfun 發表於 1-11-2010 10:39 AM

反而我今次抽了部 HAPPY  貨
我真係越黎越怕HT既大貨品質....
所以去Toy Hunters訂係有保障D....起碼有得換
可以換得番既就當冇事算了~ (雖然損失左車錢同時間)
最緊要係最後結果
我諗好多大大真係有d 有得喊冇得換 ...
movie_arms 發表於 1-11-2010 11:34 AM

我都係咁話 , 事實上隻 WM 真係好型! 上品!
反而我今次抽了部 HAPPY  貨
gekigoke 發表於 1-11-2010 12:09 PM

恭喜哂!!:77:
師兄我同你一樣喎~~ 都係中晒sad 貨~~  同樣頭燈唔著~~ 同樣扭到鑼絲啞都爆埋!~~:79:

同樣試燈 , 右手盞燈一試 , 著咗 1 秒就玩完!  我可能試左你試果隻~~~
師兄我同你一樣喎~~ 都係中晒sad 貨~~  同樣頭燈唔著~~ 同樣扭到鑼絲啞都爆埋!~~

同樣試燈 , 右手盞 ...
lokia 發表於 1-11-2010 12:32 PM

咦! 師兄, 你幾点鐘去攞貨? 我係噚日 2:00左右去換貨. 你呢?
唔通 HT 又將 d 揀過有問題嘅貨入番盒繼續派??:50:
我係噚日4:00左右~~ 唔怪得雙重膠紙la~~ :70:
我係噚日4:00左右~~ 唔怪得雙重膠紙la~~
lokia 發表於 1-11-2010 12:54 PM

咁你係咪離開鋪頭後先 check 到 ? 換咗貨未??
hottoys customer services 好左咁多咩:?
hottoys customer services 好左咁多咩
chubbyman 發表於 1-11-2010 01:19 PM

Yup, improved a lot!