Toysdaily 玩具日報

查看: 3920|回復: 15

[分享討論] 六合彩投注額下降仲加到十蚊注,我真係唔信咁會令投注額增加!!!

都唔知點計數,又唔係減number,$10同$5嘅中獎機會率無分別,睇怕好多阿公阿婆攞$10去買個老麥好過................
十蚊注...電腦飛要40蚊, 七個字要70蚊, 即係迫我以後自己劃一注意思意思算了
$10一注....;:@
咁大仔無乜橫財命, 過時過節又經過馬會先幫親下, 買番注...:34:.
:52:投注額大左, 個彩池派多一截先~~!!!????
只會更加唔想買吧...........:45:
投注額大左, 個彩池派多一截先~~!!!????
香港人 發表於 29-9-2010 02:16 AM

頭獎只增加八成,以每注5蚊計中頭獎也只得400萬,馬會食左100萬:*
真係再冇買既意慾
睇下遲d有冇人係facebook開過群組罷買六合彩先...:34:
真係再冇買既意慾
睇下遲d有冇人係facebook開過群組罷買六合彩先...
verywai 發表於 29-9-2010 09:51 AM

昨晚已有了
超!5蚊搏500萬都嫌少?我又唔信真係有人咁要求呀!

要求開放彩卷市場!:*
超!5蚊搏500萬都嫌少?我又唔信真係有人咁要求呀!

要求開放彩卷市場!
呂品器 發表於 29-9-2010 10:15 AM

嫌少應該係指馬會落格唔夠喉:*
十蚊注...電腦飛要40蚊, 七個字要70蚊, 即係迫我以後自己劃一注意思意思算了
superterry 發表於 28-9-2010 11:56 PM

好似話有20蚊~~~2注 :(
而家我通常會買1張7個字加1張6個固定號碼, 加到$10注後我只會買返果6個固定號碼便算 :53:
...老老實實
5蚊頭獎最少5百萬
依家變十蚊 但頭獎只係保證最少8百萬

果二百萬去左邊度先?
頭獎只增加八成,以每注5蚊計中頭獎也只得400萬,馬會食左100萬
yugi 發表於 29-9-2010 09:34 AM
:53: 食水咁深~~!!!!!!!!一個月咪至少食五百萬~~!!???!!!俾d高層攞去開party呀?????????
馬會真係當你係老親:70: