Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 六合彩又唔見我中 , WM 啲 sad 貨就中晒!

都有道理, 因我拔番支槍出來時因太緊連"粒的"都拔左出來. 各位查實唔洗要求好實既, 用寶貼重好啦
PPerry 發表於 3-11-2010 11:50 PM

咁佢又有佢ge道理wor,都係用寶貼處理好,費時換完之後,又發現另一樣問題:69:
咁佢又有佢ge道理wor,都係用寶貼處理好,費時換完之後,又發現另一樣問題
O暈 發表於 3-11-2010 11:54 PM

成千買個玩具,,,,,要咁樣DIY......:31:
tonight  take it ,all ok ~~ luck ~~~:(
成千買個玩具,,,,,要咁樣DIY......
barrybaby 發表於 4-11-2010 12:09 AM

買電芯都買到想死:55::68:
頭像被屏蔽
其實想問下有冇大大條腰係做唔到官圖的動作?

我果隻 腰部可動位唔太大, 又驚太大力玩會爆......有冇大大可以解答下?
回復 60# barrybaby

右肩的武器匣最初玩果陣好順

點知玩多幾轉, 就開始KICK住,

最後仲攪到整崩左少少先插得番入去………:79:
D電難搵到:time::sad:
我果隻槍同燈都冇事
不過個頭少左張水貼...
回復 69# O暈

去深水埗鴨寮街搵啦,一定有!:58:
D電難搵到
O暈 發表於 7-11-2010 05:27 PM

我未 check 究境 WM 係咪同 Mark III 都係用同款電 , 如果係 , 可以全部用哂 AG1 , 我只 Mark III 已經換晒 AG1 , 曰本城大把 , 10 蚊 1 Pack , 1 Pack 10 粒! 買定幾 pack 守門口都 OK
我未 check 究境 WM 係咪同 Mark III 都係用同款電 , 如果係 , 可以全部用哂 AG1 , 我只 Mark III 已經 ...
riderfun 發表於 8-11-2010 10:05 AM

唔該大大:64:
我都見到有,不過唔係大牌子,
我唔係幾放心,驚會漏電水

ps心口係3粒ag9
唔該大大
我都見到有,不過唔係大牌子,
我唔係幾放心,驚會漏電水

ps心口係3粒ag9
O暈 發表於 8-11-2010 10:31 AM

我都揾唔到大牌子 , 都係抱住搏一搏心態 , 希望冇事 ,
心口係3粒ag9 ~ MARK III 我用咗 4 粒 AG1 代替原本嘅 AG9 ,  效果 ok!
:sleep:今晚六合彩有金多寶!大家記住買呀!
右邊彈匣合唔埋,明天拎去換:die: