Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 六合彩又唔見我中 , WM 啲 sad 貨就中晒!

hottoys customer services 好左咁多咩
chubbyman 發表於 1-11-2010 01:19 PM

起碼再無D黑口黑面既西人係到:66:
wm 既頭燈我都去換左一次........

之前我果個都好快就自動熄燈................
wm 既頭燈我都去換左一次........

之前我果個都好快就自動熄燈................
小甜甜 發表於 1-11-2010 01:30 PM

Actually, 隻 WM 係好正 , 但 HT QC 真係有問題 , d 貨有 d 好正 , 有 d 好 sad!
好似我咁 , 即場抽 3 盒 (未計我退回換貨個嗰盒) , 全部都係 QC 問題 , 攪到 d 店員都好尷尬 , 如果 QC 可以 improve , 前線 d 員工都冇咁大壓力 , 我哋做客嘅都会買得開心同安心!:78:
Actually, 隻 WM 係好正 , 但 HT QC 真係有問題 , d 貨有 d 好正 , 有 d 好 sad!
好似我咁 , 即場抽  ...
riderfun 發表於 1-11-2010 03:48 PM

點解我係上次個post , 見意大家如果追返D old  figure , 買D 已經開盒check 件,重好law
起碼再無D黑口黑面既西人係到
aruns 發表於 1/11/2010 13:28

上次行過見到其中一個黑面神番左黎 :no:
我個隻wm對眼會閃~~:66:
郁吓佢個頭,有時會著,有時會息....
著燈一段時間後,仲會變暗....

換左電冇再閃....但仍然會慢慢變暗...........:70:
我個隻wm對眼會閃~~
郁吓佢個頭,有時會著,有時會息....
著燈一段時間後,仲會變暗....

換左電 ...
MAX 發表於 1-11-2010 04:20 PM

咦?! MAX 兄都抽中 SAD 貨!
回復 22# riderfun

我不樓都係中sad貨嘅常客.....
回復  riderfun

MAX 發表於 1-11-2010 04:31 PM

咁你有冇換貨呀?
回復 24# riderfun

仲未得閒去...
上次行過見到其中一個黑面神番左黎
毓民MKII 發表於 1-11-2010 04:12 PM

唔係呀....:50:
上個禮拜5都見唔到...可能我時運高睇佢唔到:34:
我覺得係WM頭個盞紅燈設計唔係咁完善,因為光源係射向頭頂,唔係射落對眼度,所以好暗.....
我隻玩玩下個頭燈都有時會閃閃下,好似電影咁飛得太高套甲會就down就down咁........:34:
回復  riderfun

MAX 發表於 1-11-2010 04:31 PM

HT出貨係好Q快,不過最近D QC問題多左的確係事實!
HT出貨係好Q快,不過最近D QC問題多左的確係事實!
vanhelsing 發表於 1-11-2010 10:12 PM

Exactly! HT should review the problem seriously!
小弟星期六去攞久等了的 WM ,
番到屋企滿懷歡喜開盒!
点知一試 , 頭燈唔著! 想開蓋 check &# ...
riderfun 發表於 1-11-2010 10:39 AM

WA...咁未一定要試清楚sin,,,,,,,,?
唔係車錢都冇埋,,,,