Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 金毛獅王 --- Closeup photos update on page 1 (17th FEB.)

無法啦!笨大都預咗你班友仔乖乖磅水…除非大家發起集體擺買。
Shiro 發表於 18-2-2011 04:41 AM

無心機做凈系想ARC銭!!
如果最新張相就系商品、我都放棄La。真系忍無可忍
100蚊都5想要、重想人地進貢1、2K?

整左30年D脚重<膠>過以前!因為倒屈関節経常磨到D
辺(試作版大家留意下、左前脚的第2関節磨甩色)可以理解、
但系可以整Sharp D(老合金同試作版無甘差架)、簡
直系HEA到有愛的人火都嚟、完全Feel5到有心機做!

有愛都5可以甘様屈架?!系有好多玩具精飢不擇食(我自己都不計
成本入埋旧版)、収銭蝦人要有個譜麻笨大!
我覺得最大問題係個獅子頭真係冇氣勢,甚至有D搞笑,如下圖:
腳我都明白要做到動畫咁捲入去係冇可能,不過笨大如果可以有埋替換件,就真係好

我希望金毛獅王唔好步大武士後塵,浪費了一套經典機械人合金
合體後手肘關節係細機械人既手腕關節,我相信強度會不足兼且會愈玩愈鬆.
背部好似小學生揹書包.
呢句似乎同呢個post毫無關係囉, 如果你淨係講...隻玩具出到點都有人買的話, 我係唔會出聲...
香港人 發表於 9-11-2010 03:40 AM

我係其中一個
一定買2-3隻
接受唔到,其他我可以接受,但隻獅子個樣真係好KAI,

...
zerojn26 發表於 18-2-2011 05:01 AM

:x
頭像被屏蔽
瀨哂嘢:time::ice::cool::die::56:
我覺得最大問題係個獅子頭真係冇氣勢,甚至有D搞笑,如下圖:
腳我都明白要做到動畫咁捲入去係冇可能,不 ...
angelheart 發表於 17-2-2011 07:12 PM

:66: maybe a ES 合金 version.
頭像被屏蔽
我係大阪見到隻獅子腳係拆開左,
相信係Display果間鋪頭d職員自行鬆開隻腳d螺絲.....
Thx for shar
Thx for sharing.
頭像被屏蔽
"我係大阪見過實物 , 後面果兩隻獅子腳係可以拆走的"

"我係大阪見到隻獅子腳係拆開左,
相信係Display果間鋪頭d職員自行鬆開隻腳d螺絲....."

jimmykwok兄,下次你求証咗先好發表你嘅偉論,好多大大對佢抱好大期望架!!!!!:38:
頭像被屏蔽