Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 金毛獅王 --- Closeup photos update on page 1 (17th FEB.)

我係大阪見過實物 , 後面果兩隻獅子腳係可以拆走的
jimmykwok 發表於 18-12-2010 14:25

如是者......一切問題解決了.....:52:
jimmykwok 發表於 18-12-2010 02:25 PM

Oh...............:71:
new closeup photos update on page 1.
:43:
有多少少失望添

隻獅子腳點會拆得走???如果可以拆走,點解要特登整個較位轉去後面,唔通貪個較位夠礙眼,洗咩多此一舉???
响大板見到嗰位大大嘅意思可能係可以拆出黎,不過係用鑼絲批拆出黎咁解!!!!
我發覺我還是接受唔到個2隻美腿:die:
jimmykwok 發表於 18-12-2010 02:25 PM

但現時見到既所有相都無拆走過
咁近發售時間, 睇黎已經成為定局:79:
隻獅子腳點會拆得走???如果可以拆走,點解要特登整個較位轉去後面,唔通貪個較位夠礙眼,洗咩多此一舉???
&#2 ...
Rambo 發表於 17-2-2011 01:36 PM

X2
如果可拆腳, 即係美觀重視形態啦, 咁點解美觀重視形態只出頭同"駁頭"既相呢?
最靚既樣冇理由唔出比你睇格??:58:
宜家個背好D,隻腳收得靚好多,可能之前D友求其變,但近鏡好似覺得膠膠地,尤其隻獅子

不如大家再睇多次啦!!!!
隻獅子真係好膠下喎!希望呢隻只係試版。
從這罅隙看, 前腿*可能*可以拆下來.

這圖可能就是,拆下了再裝上時左右倒轉了.
獅子腳拆唔拆都可以接受,當然,有得俾玩家選擇會更好。

玩合金有時「俾你見到變形機關」會更好,更有觀賞味道,
獅王前腳就屬於呢一類。
我Display 大武士,都鍾意Display 埋佢個背包。
不過玩鋼鐵神、大贊卡,如果冇得換件就搵你要~~~

我依家最擔心係顏色,
官圖當然無限好,
不過樓主 post o既新相就好出事.....:69:

隻獅子真係好膠
舊版電度靚好多.
回復 288# Garycharm

銀色腳掌 vs 銀色腳趾