Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 金毛獅王 --- Closeup photos update on page 1 (17th FEB.)

上o黎尋開心o者,
唔駛咁針對o既。

我反而幾羨慕一D年紀唔細、事業安定、但係又保留童心o既人。

...
Garycharm 發表於 8-11-2010 09:49 PM

:71:絕對同意!

大家對隻獅王有期望, 是可以理解的...
爱之深,恨之切, 然而"玩具吹水"真係放鬆D好D.
:73:
回復 261# 香港人

我係怕釭色位果道係"中空":50:
回復  香港人

我係怕釭色位果道係"中空"
老文 發表於 9-11-2010 03:53 PM
:34: 唔駛怕, 真係中空...
因為紅色位係變成飛機時個機頂位黎...
回復 264# 香港人

為了變型..我睇應該無計了:52:
我深信笨大絕對可以將獅子前腳收得更好,只係佢地唔會係今次攪....
回復 264# 香港人

即係話只用黃色位做個較, 支撐成對腳~!?:(
如果像GX-54黑獅子的腳, 都唔太怕啦希望.....:unhappy:
回復  香港人

為了變型..我睇應該無計了
老文 發表於 9-11-2010 04:21 PM

我都覺足踝係最大問題!離開哂真係好唔掂!
獅子手屈曲都可以接受!隻獅子又唔係大家講到噤肉酸!
隻獅子樣好衰 雙眼同TV睇嘅差好逺
正一畫虎不成反類鼠
下半身直程好似裝左個(馬桶上面個)水箱 ...
frankie 發表於 9-11-2010 00:09

哇...你好勁呀,睇到咁仔細...唔怪得你頭像對眼咁大啦...而且仲同TV版去比較...真係有心啦:71:
唔知有冇圖可以比較下呢...當係學下野都好丫...:52:
另外,想請教下..畫虎不成反類係咩意思呢..
謝謝
    :64:
latest pic, acceptable :67:
:34:
個獅子頭好似舊版靚d
我係大阪見過實物 , 後面果兩隻獅子腳係可以拆走的
jimmykwok 發表於 18-12-2010 02:25 PM

wow~~~~
jimmykwok 發表於 18-12-2010 02:25 PM

Oh...............really,希望有大大可以post啲折咗獅腳嘅相出嚟啦, 我之前都話過Bandai無可能就咁出街ga la...  :58:
jimmykwok 發表於 17-12-2010 10:25 PM

Really?
Hope that is truth. Does it have a plastic cover replace those legs?