Toysdaily 玩具日報

查看: 8071|回復: 48

[個人收藏] 這是玩3.75 吋 的好處.... (壞處?!)

開頭買左幾隻 3.75",  諗住細細隻, 放幾隻o係office 檯面唔覺眼, 點知....

買下買下買左成隊兵番黎..... :80:
一日都係IM MOVIE 2 累事......
開頭買左幾隻 3.75",  諗住細細隻, 放幾隻o係office 檯面唔覺眼, 點知.... 買下買下買左成隊兵番黎..... :8 ...
goldwater 發表於 25-10-2010 11:31 AM

依定都係好小姐!! 唔洗担心喎! 再買落去就.......
噢, Iron Patriot....還有IM 2010...:unhappy:
依定都係好小姐!! 唔洗担心喎! 再買落去就.......
gumng 發表於 25-10-2010 11:33 AM

話哂都係office......

仲想住入埋鞭狂金甲同IM stark racing 添架.......
小弟只曾於 Spider-man 3 時被迫入左三隻 3.75 Marvel....
當之後 Spider-man 3 出番 6" 之後, 我就即刻賣番晒 3.75 出去.....
Marvel, 始終是6吋的好~
小弟只曾於 Spider-man 3 時被迫入左三隻 3.75 Marvel....
當之後 Spider-man 3 出番 6" 之後, 我就即刻賣 ...
movie_arms 發表於 25-10-2010 11:38 AM

Spider-man 3 時被迫入左三隻 3.75 Marvel??
spiderman 有出過3.75"的 movie serise 嗎??
話哂都係office......

仲想住入埋鞭狂金甲同IM stark racing 添架.......
goldwater 發表於 25-10-2010 11:37 AM

鞭狂金甲??
係咪im 2 最尾果隻??
噢, Iron Patriot....還有IM 2010...
手榴蛋包飯 發表於 25-10-2010 11:34 AM

唔係為左呢兩隻, 我係唔會買MU series 架.......:34:

(話說之前已入SDCC MU Thor..... :31:)
Spider-man 3 時被迫入左三隻 3.75 Marvel??
spiderman 有出過3.75"的 movie serise 嗎??
gumng 發表於 25-10-2010 11:50 AM

想知 X 2
鞭狂金甲??
係咪im 2 最尾果隻??
gumng 發表於 25-10-2010 11:51 AM

係呀~ 有黑色同金色~~ 不過我只會二選一....
係呀~ 有黑色同金色~~ 不過我只會二選一....
goldwater 發表於 25-10-2010 12:01 PM

有兩隻色?? 未聽聞過喎!! 有無相睇睇??
我只係知3.75"會出鐵甲喪鞭, 但係個樣同電影入面差好遠!!
有兩隻色?? 未聽聞過喎!! 有無相睇睇??
我只係知3.75"會出鐵甲喪鞭, 但係個樣同電影入面差好遠!!
gumng 發表於 25-10-2010 12:05 PM

我之前都係睇文字報導...... sorry..... 師兄圖果隻應該就係金色啦~

唉呀.....仲有大炮 / Air / Weapon o既 "Drone" 未入........ :56:
想入大炮Drone, 不過買一食三...... 我有3隻IM 6 啦..... 唔想再食....... :help:
我之前都係睇文字報導......

唉呀.....仲有大炮 / Air / Weapon o既 "Drone" 未入........
goldwater 發表於 25-10-2010 12:25 PM

黑 金 應該係話黑金色嘅mk5,用舊mk5改色,好呃錢!我唔會入!
其實我都唔知上圖果隻係咪鐵甲喪鞭?? 個樣真係好唔同!!
我之前都係睇文字報導...... sorry..... 師兄圖果隻應該就係金色啦~

唉呀.....仲有大炮 / Air / Wea ...
goldwater 發表於 25/10/2010 12:25 PM

yo man~
yahxx! have one~
Go to see see
:71:
噢, Iron Patriot....還有IM 2010...
手榴蛋包飯 發表於 25/10/2010 11:34 AM

好在冇乜興趣
:43: