Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 這是玩3.75 吋 的好處.... (壞處?!)

Iron Patriot 正野黎架~  我幾鍾意奧斯邦呢d 奸雄角色~~  

Ironman 2020 都正~ 令我諗起Dio o既替身 ...
goldwater 發表於 25-10-2010 03:34 PM

我接受唔到2020 D齒輪, ......
係 5" ??? 有咁高咩?
不過, 質素好一般........
movie_arms 發表於 25/10/2010 05:40 PM

yes, 5"~
那個完全獨立的一條link
真係只可以自己同自己玩手指
Good job, pls carry on..........:75:
我接受唔到2020 D齒輪, ......
kyostanley 發表於 25-10-2010 06:18 PM

D齒輪, 就係令我覺得佢似世界o既原因....
頭像被屏蔽
:handshake:
Spiderman 3 那個系列是5"高,但是不知何解腳超長,比例似是4"。
無明 發表於 25-10-2010 10:36 PM

原來如此, 真係唔講唔知係 5 吋
有兩隻色?? 未聽聞過喎!! 有無相睇睇??
我只係知3.75"會出鐵甲喪鞭, 但係個樣同電影入面差好遠!!
gumng 發表於 25-10-2010 12:05 PM

正喎!
開頭買左幾隻 3.75",  諗住細細隻, 放幾隻o係office 檯面唔覺眼, 點知....

買下買下買左成隊兵番黎.. ...
goldwater 發表於 25-10-2010 11:31 AM

放心,遲下是一個旅!
放心,遲下是一個旅!
Grimlock 發表於 26-10-2010 10:59 AM

當thor movie 同 CA movie 來臨之時.....
回復 40# goldwater

hohohhoho~!
回復  goldwater

hohohhoho~!
Grimlock 發表於 26-10-2010 03:25 PM

btw, movie 真係好得人驚.... 我由TF movie 1 開始, 到 TF movie 2, GI JOE, Iron Man 2..... 全部都有入.... 而家百幾隻TF, 三十幾隻GI Joe, 廿隻 IM......  :44:

好彩Avatar 唔係我杯茶.....:43: (因為冇history o既好難吸引到我...... :36:)
回復 42# goldwater

wa....
btw, i usually prefer normal series than movie, except TF.
TF i like both series.
有兩隻色?? 未聽聞過喎!! 有無相睇睇??
我只係知3.75"會出鐵甲喪鞭, 但係個樣同電影入面差好遠!!
gumng 發表於 24-10-2010 11:05 PM

呢隻唔係Armor Whiplash黎, 只係Whiplash喺實驗實整緊果隻未完成既Drone
yes, 5"~
那個完全獨立的一條link
真係只可以自己同自己玩手指
玩具Kenny 發表於 25-10-2010 07:04 AM

係line, 唔係link