Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3.75” & 6" Marvel 玩具吹水站!

Crossbone又係其中一隻最貴既ML
Devil_Fudou 發表於 5-10-2010 02:12 PM

a bit crazy...
his name is Steve, not Roger, and his last name is Rogers
Devil_Fudou 發表於 5-10-2010 02:11 PM

:71:
回復  Grimlock
左邊最底果位最型!!
gumng 發表於 5-10-2010 01:05 AM

Devil_Fudou 發表於 5-10-2010 02:17 PM

師傅 你又毒第子啦!!
WWHulk 和 IM 竟然有大腿回轉關節?! 好顯著的進步呢!:$
a bit crazy...
Grimlock 發表於 5-10-2010 01:13 AM

無計, 果set係Walmart Exclusive, 又少貨又多人搶, 有咩可能唔貴?

回復 51# Devil_Fudou

又係Walmart Exclusive??
佢已經搞到我買唔到6” mk4 & wm!!

請問美玩係咪成日都出Walmart Exclusive??變相要大家捱炒價!!
師傅 你又毒第子啦!!
gumng 發表於 5-10-2010 01:18 AM

Crossbone激友黎架, Captain America死敵之一, 係Cap既最大死敵Red Skull既頭馬兼女婿
幾年前佢有份殺死Captain America
WWHulk 和 IM 竟然有大腿回轉關節?! 好顯著的進步呢!
手榴蛋包飯 發表於 5-10-2010 01:21 AM

最近所有新整既body都有大腿回轉關節架喇
回復  Devil_Fudou

又係Walmart Exclusive??
佢已經搞到我買唔到6” mk4 & wm!!

請問 ...
gumng 發表於 5-10-2010 01:25 AM

6" Iron Man已經係非常非常非常易買既Walmart Exclusive喇
因為除左美國, 好多其他地方都有得賣, 例如加拿大同台灣

Crossbone果wave既ML, 係真係只有美國既Walmart先有得賣
而且貨亦唔多, 美國本土都搶到趴街

DCUC既Walmart Exclusive又係難搞野, 有d wave仲難搞過ML好多

美玩唔止Walmart Exclusive, 仲有Toys'R'Us Exclusive同Target Exclusive
有時仲有其他Exclusive, 不過以上3個最多
不過有時出左美國就變左唔係Exclusive, HK經常都有呢d Exclusive變左行貨大貨入
所以HK人非常幸福
回復 54# Devil_Fudou

JJ naut also have!! Just receive!!:$
最近所有新整既body都有大腿回轉關節架喇
Devil_Fudou 發表於 5-10-2010 02:29 PM

可能因為在店頭看見的都是用舊body...:44:

嗯......姑且看看這新一wave會否讓我看見合理價現貨吧...
可能因為在店頭看見的都是用舊body...

嗯......姑且看看這新一wave會否讓我看見合理價現貨吧...
手榴蛋包飯 發表於 5-10-2010 02:37 PM

新嘅都唔係全部有大腿回轉關節架!! 通常大size果d先有!! 小心!!
新嘅都唔係全部有大腿回轉關節架!! 通常大size果d先有!! 小心!!
gumng 發表於 5-10-2010 02:00 AM

新整既body全部都有
6" Iron Man已經係非常非常非常易買既Walmart Exclusive喇
因為除左美國, 好多其他地方都有得賣, 例如 ...
Devil_Fudou 發表於 5-10-2010 02:34 PM

吓!! 我成日都買唔到, 要捱炒貨wor!!
咁都幸福??