Toysdaily 玩具日報

查看: 16787|回復: 62

[玩具報告] Guardian Predator Comic-Con 2010 Exclusives 開箱

Guardian Predator Comic-Con 2010 Exclusives 開箱
要唔要45魚呀大大:he:
點解咁快出左既??
buy it from US Comic-Con 2010.

very good !
頭像被屏蔽
Why people did not pre-order from Sideshow?? And need to line up from HK to buy it ??
原來只係一個純粹開箱文...  睇盒面唔洗勞煩你..

樓主快D真係拆佢出來玩, 影下相啦

THANKS!!!
dogjumpjump 發表於 30-7-2010 12:37 AM

樓主可能吾打算開來玩~ 只作純粹珍藏..又或者諗住賣出去
Why people did not pre-order from Sideshow?? And need to line up from HK to buy it ??
RRAAYY 發表於 30-7-2010 12:38 AM

The "pre-order" is sold out in 15 seconds!!!!!:DD
我都覺得好奇怪,點解過左咁耐都無人出過report ?????
等我今晚有時間整下先.拆開成盒野, 最感動同驚喜ge係....舊外星怪物骨頭.

或等此樓樓主整... 我就懶得整了.呵呵呵....
我都覺得好奇怪,點解過左咁耐都無人出過report ?????
等我今晚有時間整下先.拆開成盒野,  ...
ivykwong1997 發表於 30-7-2010 12:27 PM

多ng多人排?
有人話10點半去到就賣晒..
:56:回復 12# e_v_i_a_n_s

係呀,我10:15入到去以經話冇晒,場面有點亂,我見有d買唔到ga人指罵d抄家,有好多都係d玩具鋪老闆大量購買十幾廿盒.最勁係見到有d買左約30幾至40左右,要打電話call van.
最後想同ht講,你好野.
我真係覺得hot toys 冇野搵野黎攪.好地地出限量做咩.門市賣又唔會賣唔晒.
好似話有人賤到現場抄賣. 2個人旁有10幾盒...好想知點解話一人最多可買一盒但最盒有人可以買到30,40盒.
我建議ht以後d咩限定直接買俾d玩具鋪抄:71:,唔好搞到d有心買ga fans,好過排左買唔到都係要買抄價ga fans.至少唔洗白排先.